ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μάνταλος: "Ο Γιακουμάκης είχε παράπονο απ' όταν ήμασταν στην ΑΕΚ ότι δεν του έβγαζα ασίστ"

Ο Πέτρος Μάνταλος πανηγυρίζει τη νίκη επί του Κοσόβου
Ο Πέτρος Μάνταλος πανηγυρίζει τη νίκη επί του Κοσόβου INTIME SPORTS

Ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε στη NOVA και αναφέρθηκε στο παράπονο το Γιώργου Γιακουμάκη, ότι δεν του είχε μοιράσει μια ασίστ, όσο οι δύο έπαιζαν μαζί στην ΑΕΚ.

Ο Πέτρος Μάνταλος ήταν από τους παίκτες που συνέβαλαν τα μέγιστα, στη νίκη που σημείωσε η Εθνική μας απέναντι στο Κόσοβο στο Πανθεσσαλικό με 2-0, καθώς πέτυχε το δεύτερο γκολ και μοίρασε την ασίστ στον Γιακουμάκη στο πρώτο. Ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός ανέφερε ότι ο επιθετικός της Σέλτικ είχε παράπονο ότι δεν του έδωσε μια ασίστ, όσο οι δυο τους έπαιζαν μαζί στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέτρος Μάνταλος στη NOVA: Για το τέσσερα στα τέσσερα και το γκολ που σημείωσε "Σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια είχαμε καλή αμυντική λειτουργία, πήραμε δίκαια και τα τέσσερα παιχνίδια. ο να πετυχαίνεις γκολ είναι το μεγαλύτερο συναίσθημα στο ποδόσφαιρο. Είναι το κάτι άλλο, η ομάδα να κερδίζει, είμαι χαρούκενος γι αυτές τις τέσσερις νίκες και λιγότερο από αυτό το γκολ".

Για την ασίστ που έδωσε στον Γιακουμάκη: "Με τον Γιακουμάκη είχαμε προηγούμενα, είχε παράπονο από τον καιρό στην ΑΕΚ ότι δεν του έβγαζα ασίστ. Μόλις έβαλε το γκολ έτρεξε από το μέρος μου. Έχασα τα λόγια μου, μου είπε η πρώτη, μισή ασίστ τα τελευταία δύο χρόνια".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NATIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ