ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μανωλάς: "Να παρουσιαστούμε με τον καλύτερό μας εαυτό με τον Παναθηναϊκό"

Ο Μανωλάς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης
Ο Μανωλάς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης INTIME

Ο Κώστας Μανωλάς σε δηλώσεις του στη NOVA ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο στόχος του Ολυμπιακού είναι να παρουσιαστεί με τον καλύτερο εαυτό για να πάρει το τρίποντο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (16/01, 19:30, COSMOTESPORTS 1HD και Live SPORT24).

Ο Κώστας Μανωλάς δήλωσε στη NOVA ενόψει του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό (16/01, 19:30, COSMOTESPORTS 1HD και Live SPORT24), ότι το παιχνίδι είναι το σημαντικότερο ντέρμπι της Ελλάδας και ότι ο

Παράλληλα αναφέρθηκε στην κατάσταση της ομάδας με τον κορονοϊό, αλλά και το πώς έζησε το ντεμπούτο του με τους ερυθρόλευκους κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μανωλάς στη NOVA: Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: "Σίγουρα το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός είναι το πιο μεγάλο ντέρμπι στην Αθήνα και γενικά στην Ελλάδα, το περιμένουμε με ανυπομονησία και ευελπιστούμε να παρουσιαστούμε με τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Πόσο πιο δύσκολες είναι οι καταστάσεις με τον κορονοϊό: "Κάθε μέρα είμαστε με την αγωνία αν υπάρξει κάποιος θετικός. Εδώ είχαμε κάποια κρούσματα και γενικά όχι μόνο για τους ποδοσφαιριστές και για τις οικογένειές μας. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί οπουδήποτε πας, μπορείς να κολλήσεις".

Για το πώς έζησε το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό: "Σίγουρα είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα της καρδιάς μου. Τώρα ευελπιστώ να πάρω συμμετοχές στα επόμενα παιχνίδια και να βρω τον ρυθμό μου, γιατί ήμουν εκτός αγωνιστικής δράσης. Θέλω να δώσω των καλύτερο εαυτό μου για τον Ολυμπιακό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ