ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μάνατζερ Μπενζεμά: "Θέμα χρόνου να επιστρέψει στη Λιόν"

Ο Καρίμ Μπενζεμά με τη φανέλα της Ρεάλ
Ο Καρίμ Μπενζεμά με τη φανέλα της Ρεάλ Ⓒ 2021 BERNAT ARMANGUE/ASSOCIATED PRESS

Ο εκπρόσωπος του Καρίμ Μπενζεμά αποκάλυψε πως ο Γάλλος σούπερ σταρ θέλει να επιστρέψει στη Λιόν και είναι θέμα χρόνου η επιθυμία του να γίνει πραγματικότητα.

"Βόμβα" έριξε ο μάνατζερ του Καρίμ Μπενζεμά, καθώς αποκάλυψε πως ο Γάλλος σούπερ σταρ της Ρεάλ επιθυμεί να επιστρέψει στη Λιόν προκειμένου να κλείσει την καριέρα του. Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καρίμ Τζαζιρί, αυτή η ημέρα δεν θα αργήσει να έρθει, αφού ο 33χρονος επιθετικός θέλει να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση όταν επιστρέψει στην πρώην ομάδα του.

"Υπάρχουν τα πάντα στη Λιόν για τον Καρίμ. Δεν θέλει να επιστρέψει στη Λιόν και να μην βρίσκεται στην κατάλληλη φυσική και αγωνιστική κατάσταση. Είναι διχασμένος, καθώς σκέφτεται να αφήσει τον κορυφαίο σύλλογο του κόσμου και να επιστρέψει στη Λιόν. Είναι θέμα χρόνου. Όνειρό του είναι να επιστρέψει στη Λιόν και να κάνει υπέροχα πράγματα. Το να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, στο πλευρό των νεότερων ποδοσφαιριστών, θα είναι μαγικό", σχολίασε ο Τζαζιρί.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Μπενζεμά με τη Ρεάλ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022. Τη φετινή σεζόν, ο 33χρονος στράικερ έχει 10 γκολ και πέντε ασίστ σε 17 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τους "μερένγκες", ενώ από το 2009 που βρίσκεται στη Μαδρίτη, μετράει 264 γκολ και 140 ασίστ σε 537. Σε θέμα τίτλων, έχει κατακτήσει, μεταξύ άλλων, τέσσερα Champions League, τρία πρωταθλήματα Ισπανίας και δύο Copa del Rey.

Photo Credits: ⓒ 2021 Bernat Armangue/Associated Press

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΛΙΟΝ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ