ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ

Μάνατζερ Λεβαντόβσκι: "Αισθάνεται ότι δεν τον σέβονται, η Μπάγερν έχασε τον Ρόμπερτ"

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στο παιχνίδι της Μπάγερν κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ για τους 16 του Champions League.
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στο παιχνίδι της Μπάγερν κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ © 2022 MATTHIAS SCHRADER/ AP IMAGES

Ο μάναντζερ του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, Πίνι Ζάχαβι, εξήγησε ότι ο λόγος που ο Πολωνός σταρ θέλει να αποχωρήσει είναι γιατί θεωρεί πως πλέον η διοίκηση του συλλόγου δεν τον σέβεται.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έχει κάνει ξεκάθαρο προς πάσα κατεύθυνση πως επιθυμία του είναι να αποχωρήσει από την Μπάγερν το προσεχές καλοκαίρι, με τον ατζέντη του, Πίνι Ζάχαβι να συμβουλεύει τους Βαυαρούς να μην τον κρατήσουν με το ζόρι.

Μάλιστα, ο Πολωνός σταρ βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την Μπαρτσελόνα, όμως η τελική απόφαση είναι της Μπάγερν. Από την πλευρά τους οι άνθρωποι των πρωταθλητών Γερμανίας υποστηρίζουν πως ο Λεβαντόβσκι θα εκπληρώσει το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2023, όταν και ολοκληρώνεται.

Ο Ζάχαβι εξήγησε ότι ο λόγος που ο 33χρονος θέλει να αποχωρήσει είναι γιατί θεωρεί πως πλέον η διοίκηση του συλλόγου δεν τον σέβεται.

"Φυσικά και μπορούν να κρατήσουν τον Ρόμπερτ για έναν ακόμη χρόνο, γιατί για να είμαστε δίκαιοι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023, αλλά δεν θα τους το συνιστούσα. Για τον Λεβαντόφσκι, η Μπάγερν είναι ιστορία. Αισθάνεται ότι δεν τον σέβεται η διοίκηση του συλλόγου εδώ και μήνες. Αυτή είναι η αλήθεια. Η Μπάγερν δεν έχασε τον παίκτη Λεβαντόφσκι, αλλά τον Ρόμπερτ", τόνισε χαρακτηριστικά.

TAGS ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ