ΙΝΤΕΡ

Μάνατζερ Λαουτάρο: "Δεν φεύγει από την Ίντερ, παρά τις προσφορές από την Αγγλία"

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες πανηγυρίζει αφού σκόραρε κόντρα στη Σασουόλο
Ο Λαουτάρο Μαρτίνες πανηγυρίζει αφού σκόραρε κόντρα στη Σασουόλο © 2021 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο μάνατζερ του Λαουτάρο Μαρτίνες, Αλεχάντρο Καμάνο, διαβεβαίωσε πως ο Αργεντινός φορ δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την Ίντερ παρά τις προτάσεις που έχει δεχθεί από την Αγγλία, ενώ μάλιστα αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Η Ίντερ βρίσκεται σε κρίση, καθώς η απόφαση του συλλόγου να βγάλει στη βιτρίνα κάποια από τα μεγάλα ονόματα των "νερατζούρι", έχει εξοργίσει τους φίλους της ομάδας. Ανάμεσα στους παίκτες που έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού είναι και ο Λαουτάρο Μαρτίνες.

Ο νεαρός επιθετικός έχει συνδεθεί επανειλημμένα με την Άρσεναλ και την Τότεναμ, ενώ στην μάχη για την απόκτησή του έχει μπει και η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ωστόσο, μετά την αρνητική απάντηση των πρωταθλητών Ιταλίας στην Τότεναμ, ο εκπρόσωπος του 23χρονου Αργεντινού, Αλεχάντρο Καμάνο, ήρθε να επιβεβαιώσει τον ιταλικό σύλλογο και να "σβήσει" τη φωτιά. Έτσι, μιλώντας στο "Tyc Sports" διαβεβαίωσε άπαντες και ιδιαίτερα τους φίλους της ομάδας που διαμαρτύρονται ότι δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Λαουτάρο.

"Δεν φεύγει από την Ίντερ, παρά τις προσφορές από ομάδες της Αγγλίας", ανέφερε ο εκπρόσωπος του Αργεντινού στο "TyC Sports" και πρόσθεσε στη συνέχεια ότι αναμένεται να ανανεώσει άμεσα με την ομάδα:

"Είναι χαρούμενος εκεί και αγαπά τον σύλλογο. Θα συναντηθούμε την επόμενη εβδομάδα για να συζητήσουμε την ανανέωση του συμβολαίου του. Οι προθέσεις μας είναι σαφείς, αλλά εξαρτώνται και από αυτούς".

TAGS ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ