ΜΙΛΑΝ

Μαλντίνι: "Μόνο οι λεπτομέρειες απομένουν για την ανανέωση με τον Ιμπραχίμοβιτς"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τη φανέλα της Μίλαν σε ματς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για το Εuropa League
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τη φανέλα της Μίλαν σε ματς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για το Εuropa League Ⓒ 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι, υποστήριξε ότι οι ροσονέρι βρίσκονται πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

To καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τη Μίλαν. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ο Σουηδός στράικερ θα παραμείνει στο Σαν Σίρο, κάτι που επιβεβαίωσε και ο τεχνικός διευθυντής των ροσονέρι.

"Απομένουν μόνο μικρές λεπτομέρειες, έτσι είμαστε πολύ κοντά στην ανανέωση" δήλωσε το Σάββατο (10/4) στο Sky Sport Italia ο Πάολο Μαλντίνι.

Η συμφωνία που θα υπογράψει ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θα έχει μονοετή διάρκεια, καθώς τον Οκτώβριο ο Σουηδός επιθετικός θα κλείσει τα 40 του χρόνια.

Οι απολαβές του δεν αναμένεται να μεταβληθούν, καθώς θα λαμβάνει περίπου επτά εκατομμύρια, όσα είχε συμφωνήσει και για τη φετινή σεζόν. Ο Ζλάταν έχει σκοράρει 15 γκολ σε 16 παιχνίδια του στη Serie A φέτος.

Στην αναμέτρηση κόντρα στην Πάρμα το Σάββατο (10/4) ο Ζλάταν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση με την Πάρμα, καθώς ο διαιτητής θεώρησε ότι τον έβρισε, κάτι που δεν ισχύει σύμφωνα με τον Σκανδιναβό φορ.

Photo credits: ⓒ 2021 Antonio Calanni/Associated Press

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ