ΒΟΛΟΣ

Μαλίν - Βόλος 2-1: Ήττα για τους Θεσσαλούς στο Βέλγιο, σκόραρε ο Κάιπερς

Οι παίκτες του Βόλου πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ
Οι παίκτες του Βόλου πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Βόλος ηττήθηκε 2-1 απ΄ τη Μαλίν σε φιλικό παιχνίδι στο Βέλγιο παρουσιάζοντας καλή εικόνα κατά διαστήματα. Το νικητήριο γκολ των γηπεδούχων σκόραρε ο πρώην ερυθρόλευκος, Ούγκο Κάιπερς.

Ο Βόλος αναμετρήθηκε με τη Μαλίν σε φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Βέλγιο στο πλαίσιο της προετοιμασίας των Θεσσαλών. Ο Βόλος ηττήθηκε 2-1 απ' τους Βέλγους, όμως οι παίκτες του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ έδειξαν καλό πρόσωπο κατά διαστήματα της αναμέτρησης.

Η Μαλίν προηγήθηκε στο 29ο λεπτό του αγώνα με τον Σχουφς, όμως ο Βόλος έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 66ο λεπτό. Οι Θεσσαλοί θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει και νωρίτερα, με τον Μπαρτόλο να έχει δοκάρι.

Ωστόσο, τη νίκη πήραν οι Βέλγοι με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Ούγκο Κάιπερς να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 67', γράφοντας το τελικό 2-1.

Η ενδεκάδα του Βόλου: Κλέιμαν, Κούζντρα, Γκρίλο, Ρομέρο, Φερράρι, Λογαράς, Μπαριέντος, Φερνάντες, Βοιτκόφσκι, Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Παπαδόπουλος, Ροσέρο, Γκιουλέν, Νίνης, Πουρίτα, Τριανταφύλλου, Τερεζίου, Ακριβόπουλος, Κύρκος

TAGS ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ