ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο διαιτητής Μάκελι έδιωξε τον βοηθό του για το λάθος στο Σερβία - Πορτογαλία

Ο Φερνάντο Σάντος διαμαρτύρεται στο διαιτητή του Σερβία - Πορτογαλία
Ο Φερνάντο Σάντος διαμαρτύρεται στο διαιτητή του Σερβία - Πορτογαλία 2021 DARKO VOJINOVIC/ASSOCIATED PRESS

Ο Ολλανδός διαιτητής Ντάνι Μάκελι αποφάσισε να αντικαταστήσει τον βοηθό του που δεν μέτρησε το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Σερβίας με την Πορτογαλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από τη μη κατακύρωση του τέρματος του Κριστιάνο Ρονάλντο στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης της Σερβίας με την Πορτογαλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, ο Ντάνι Μακέλι προχώρησε στην αντικατάσταση απ' τη διαιτητή ομάδα του ενός βοηθού του, του Μάριο Ντικς, σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τα πνεύματα, ενόψει του Euro.

Στη θέση του θα μπει ο Γιαν ντε Βρις, όπως ανακοίνωσε ο 38χρονος Ολλανδός διαιτητής: "Ο Γιαν ντε Βρις θα μπει στη θέση του Ντικς στην ομάδα μας. Θα προτιμούσα να πω όσο το δυνατόν λιγότερα γι' αυτό".

"Είναι θέμα της ομάδας. Δούλεψα με τον Μάριο για χρόνια, οπότε καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι μία δύσκολη επιλογή. Αλλά επιλέξαμε να κάνουμε αυτό. Για το καλό της ομάδας, εγώ και τα υπόλοιπα μέλη δεν θα κάνουμε δηλώσεις για τις αιτίες της συγκεκριμένης αλλαγής".

Η συγκεκριμένη αλλαγή έγινε ενόψει του Euro 2020, ωστόσο δεν αποκλείεται να μην ξαναδούμε τον συγκεκριμένο βοηθό ούτε σε παιχνίδια της Super League Interwetten, εάν οριστεί εκ νέου ο Μάκελι σε κάποιο παιχνίδι στη χώρα μας καθώς μέχρι στιγμής έχει σφυρίξει σε 3 ντέρμπι στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πέρυσι είχε οριστεί στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (0-0) για τα playoffs και στο Άρης - ΑΕΚ (2-2) για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ φέτος ήταν ο άρχοντας του αγώνα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ (03/01) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (3-0) για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Photo Credits: © 2021 Darko Vojinovic/Associated Press

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ