CHAMPIONS LEAGUE

Μακάμπι Χάιφα - Ολυμπιακός: Η εξ επαφής απόκρουση του Βατσλίκ και το δοκάρι του Πιερό

Μακάμπι Χάιφα - Ολυμπιακός: Η εξ επαφής απόκρουση του Βατσλίκ και το δοκάρι του Πιερό
PRINT SCREEN GLOMEX/COSMOTE TV

Η Μακάμπι Χάιφα άγγιξε το γκολ της ισοφάρισης στο 78', με τον Ολυμπιακό να κρατάει το προβάδισμα χάρη σε πολύ δύσκολη επέμβαση του Βατσλίκ και σε κοντινό σουτ του Πιερό που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Ολυμπιακός είχε ονειρεμένη εκκίνηση στο ματς με την Μακάμπι ανοίγοντας το σκορ μόλι στο 7ο λεπτό με τον Ζινκερνάγκελ όμως στο δεύτερο μέρος δέχτηκε αρκετή πίεση όσο το ματς κυλούσε προς το τέλος, με τους Ισραηλινούς να ψάχνουν απεγνωσμένα το γκολ της ισοφάρισης, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να έρθει για τους γηπεδούχους στο 78ο λεπτό, όταν έχασαν διπλή ευκαιρία να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα των ερυθρολεύκων με τον ίδιο πρωταγωνιστή.

Μετά από γέμισμα από τα αριστερά στη μικρή περιοχή ο Πιερό έκανε το σουτ και υποχρέωσε τον Βατσλίκ σε απίθανη εξ επαφής επέμβαση, με τη μπάλα να φτάνει ξανά σε εκείνον που έκανε αμέσως το σουτ, για να τη στείλει όμως να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι και να παραμείνει έτσι το πολύτιμο 0-1 για τον Ολυμπιακό.

Η Game Night για τη σπουδαία ευρωπαϊκή μάχη του Ολυμπιακού

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ