ΠΑΟΚ

Μακ: "Έχω ελευθερία κινήσεων φέτος"

Μακ: "Έχω ελευθερία κινήσεων φέτος"
INTIME SPORTS

Ο Ρόμπερτ Μακ μίλησε για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ ενώ τόνισε πως ο "Δικέφαλος" φέτος παίζει στρωτό ποδόσφαιρο. Τι δήλωσαν οι Πέλκας και Κωνσταντινίδης.

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός, Ρόμπερτ Μακ, ήταν αυτός που έκανε το 1-2 υπέρ του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ατρόμητο. Ο Σλοβάκος δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:

Για τις καλές του εμφανίσεις φέτος:πό την αρχή της σεζόν αγωνίζομαι σε μια νέα θέση. Εχω μια ελευθερία κινήσεων να δημιουργήσω αλλά και να τελειώσω τις φάσεις".

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: " Προσπαθούμε να παίζουμε στρωτό ποδόσφαιρο και όχι με βαθιές μπαλιές και αυτή είναι μια διαφορά σε σχέση με πέρυσι".

Για τα ματς με την Ντόρτμουντ και τον Ολυμπιακό: " Η Ντόρτμουντ είναι δύσκολη αντίπαλος και δεν θα έπρεπε να παίζει στο Europa League αλλά στο Champions League. Αν παίξουμε το ποδόσφαιρο μας, μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Αν παίξουμε όπως πρέπει, μπορούμε να πάρουμε δύο νίκες. Προτεραιότητά μας είναι η Ντόρτμουντ. Εχουμε δει τον Ολυμπιακό, έκανε καλό ξεκίνημα την σεζόν. Μετά την Ντόρτμουντ όμως θα επικεντρωθούμε στον Ολυμπιακό".

Πέλκας: "Δώσαμε τα πάντα..."

Ο Δημήτρης Πέλκας είπε: " Ήταν μια σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Συνεχίζουμε συγκεντρωμένοι για το ματς με την Ντόρτμουντ. Δεν σκοράραμε στο πρώτο ημίχρονο. Μετά το γκολ που δεχτήκαμε, δώσαμε τα πάντα. Δεν είναι καλό που δεχτήκαμε γκολ δίχως να έχουμε δεχτεί πολλές φάσεις. Πρώτα βλέπουμε το ματς με την Ντόρτμουντ, μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η νίκη αυτή μας δίνει ψυχολογία".

Κωνσταντινίδης: "Δείξαμε πνεύμα μαχητή..."

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης ανέφερε:

Για την νίκη επί του Ατρομήτου: "Για μια ακόμη φορά κάνουμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Αδικούμε τους εαυτούς μένοντας πίσω στο σκορ. Οταν δεν προηγείται και χάνεις ευκαιρίες, είναι λογικό ο αντίπαλος να προηγηθεί στο σκορ. Αυτό έγινε αλλά η ομάδα έδειξε πως μπορεί να ανατρέψει το σκορ, έδειξε πως έχει πνεύμα νικητή και έφυγε με το διπλό από μια δύσκολη έδρα".

Για τον Τούντορ: " Ο προπονητής προσπαθεί να περάσει την φιλοσοφία του. Οι παίκτες είναι αυτοί που γύρισαν το ματς, ο προπονητής είναι αυτός που κάνει τις αλλαγές. Μπράβο σε όλα τα παιδιά".

Για το ματς με την Ντόρτμουντ: "Εχουμε ένα δύσκολο ματς με την Ντόρτμουντ. Αν κάνουμε αυτά τα λάθη που δυστυχώς κάνουμε από το κέντρο και μπροστά και δίνουμε εύκολα τις μπάλες, με την Ντόρτμουντ θα το πληρώσουμε γιατί έχει ποιοτικούς παίκτες. Πρέπει να είμαστε 1000% συγκεντρωμένοι και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε".

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Δεν υπάρχει ακόμη ο Ολυμπιακός καθώς έχουμε το ματς με τηνΝτόρτμουντ".

Τζαβέλλας: "Θα μπούμε δυνατά κόντρα στον Ολυμπιακό"

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ανέφερε: "Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη και την ανατροπή, αλλά πιστεύω ότι μας αδικεί η εξέλιξη του σκορ. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει εμείς πρώτοι το προβάδισμα, αλλά ακόμα κι έτσι είμαστε χαρούμενοι. Φέτος είμαστε πιο ομάδα, δουλεύουμε και στο σύστημα και παντού.

Ακολουθούν δύο δύσκολα παιχνίδια, με την Ντόρτμουντ θα παίξουμε πιο κλειστά, θα πάμε και εκεί για τη νίκη. Με τον Ολυμπιακό, είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας που θα το δούμε όπως όλα τα υπόλοιπα. Θα μπούμε δυνατά για να πάρουμε αυτό που θέλουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ