CHAMPIONS LEAGUE

Μάικλ Όουεν: "Καλύτερη η Λίβερπουλ από τη Ρεάλ, προβλέπω σκορ 3-1 ή 3-0"

Ο Μάικλ Όουεν πριν το Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Μάικλ Όουεν πριν το Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2013 JON SUPER / AP IMAGES

Το παιδί θαύμα της Λίβερπουλ, Μάικλ Όουεν, εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι οι κόκκινοι θα στεφθούν πρωταθλητές Ευρώπης, προβλέποντας στην Daily Mail πως θα επικρατήσουν 3-1 ή 3-0 επί της Ρεάλ στον τελικό του Champions League.

Η Λίβερπουλ είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Champions League κόντρα στη Ρεάλ, σύμφωνα με όσα υποστήριξε στη συνέντευξή του στην Daily Mail, ο Μάικλ Όουεν, ο οποίος το Σάββατο (28/5, 22:00, LIVE από SPORT24) θα δει τις δύο ομάδες του να μονομαχούν.

Το παιδί θαύμα των κόκκινων, που το 2001 κατέκτησε τη Χρυσή Μπάλα, τόνισε πως η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ υπερτερεί της Ρεάλ, ενώ μάλιστα θέλησε να κάνει και μία πρόβλεψη για το τελικό σκορ της μεγάλης βραδιάς στο Σταντ Ντε Φρανς.

"Η Λίβερπουλ είναι καλύτερη από τη Ρεάλ και μπορεί να την ισοπεδώσει. Η πρόβλεψή μου είναι 3-1 ή 3-0. Νομίζω ότι μπορούν να τους νικήσουν. Είναι μια εξαιρετική ομάδα.

Η Ρεάλ τα κατάφερε περίφημα για να φτάσει στον τελικό. Είμαι σίγουρος ότι πιστεύουν πως το τρόπαιο γράφει ήδη το όνομά της, αφού πέρασαν από τη φάση των ομίλων και απέκλεισαν την Τσέλσι με απίστευτο τρόπο. Ήταν επίσης απίστευτο το πώς απέκλεισαν τη Σίτι, αλλά εγώ νομίζω ότι η Λίβερπουλ έχει μεγάλη εμπειρία και είναι πολύ καλή.

Όλοι ξέρουν ότι πέρασα τη μισή μου ζωή στη Λίβερπουλ. Μην με παρεξηγείτε, είχα μια υπέροχη χρονιά στη Ρεάλ, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους και είχα μια εξαιρετική εμπειρία. Ήταν τιμή μου να παίξω με αυτή τη λευκή φανέλα σε αυτό το γήπεδο και μου απόλαυσα κάθε λεπτό. Αλλά στον τελικό θα είμαι με τη Λίβερπουλ", τόνισε χαρακτηριστικά ο 42χρονος Βρετανός.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ