ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μαγκουάιρ: "Είμαι αμυντικός και το να δεχθώ τέσσερα γκολ στο πρώτο μέρος δεν είναι καθόλου καλό"

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, στην αναμέτρηση με τη Λέστερ
Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, στην αναμέτρηση με τη Λέστερ © 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο ηγέτης της Μάνσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, εξέφρασε την απογοήτευσή του μετά το 5-0 από τη Λίβερπουλ, αναλαμβάνοντας την ευθύνη που του αναλογεί και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο των Red Devils.

Ως αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Χάρι Μαγκουάιρ, θέλησε να απολογηθεί στον κόσμο της ομάδας για την κακή αγωνιστική εμφάνιση και τον διασυρμό από τη Λίβερπουλ (0-5) στο Ολντ Τράφορντ.

Παρότι ήταν ένα πολύ δύσκολο βράδυ ο Άγγλος αμυντικός βγήκε μπροστά και ανέλαβε την ευθύνη που του αναλογεί. Παράλληλα, θέλησε να απολογηθεί στον κόσμο της ομάδας, αλλά και να ευχαριστήσεις όσους "άντεξαν" να παρακολουθήσουν το θέαμα μέχρι τέλους.

"Ζητάμε συγγνώμη από τους οπαδούς, δεν ήταν καθόλου καλό αυτό το αποτέλεσμα γι' αυτόν τον σύλλογο. Έμειναν μαζί μας μέχρι το τέλος και το εκτιμάμε αυτό, αλλά ως ομάδα οφείλουμε να τα πάμε καλύτερα. Είμαι τόσο απογοητευμένος, τους δώσαμε τόσες πολλές ευκαιρίες. Αλλά είμαι αμυντικός και το να δέχομαι τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά στο Ολντ Τράφορντ, δεν είναι καθόλου καλό.
Ως παίκτης γνωρίζω τον εαυτό μου. Θα επικεντρωθώ στον εαυτό μου και την ατομική μου απόδοση. Πρέπει να μείνουμε μαζί, δεν έχει νόημα να κατηγορούμε ο ένας τον άλλον, αλλά πρέπει να κοιτάμε τον εαυτό μας. Να κοιταχτούμε στον καθρέφτη όταν θα πάμε σπίτι απόψε και σκεφτούμε σε ποια σημεία μπορούμε να τα πάμε καλύτερα.
Το να χάνεις από τη Λίβερπουλ σε οποιοδήποτε ματς πονάει. Οι αντίπαλοι, ο τρόπος που χάσαμε το παιχνίδι, το να δεχθούμε τέσσερα γκολ στο ημίχρονο μπροστά στους οπαδούς μας... όπως λέω δεν είναι καθόλου καλό", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μαγκουάιρ στο Sky Sports.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ