ΑΕΚ

Μαχαίρας: "Να κρατήσουμε το μηδέν και να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον Αστέρα"

Ο Μαχαίρας στο ΑΕΚ - ΑΕΛ στη Ριζούπολη
Ο Μαχαίρας στο ΑΕΚ - ΑΕΛ EUROKINISSI SPORTS

Ο Θεοδόσης Μαχαίρας, σε δηλώσεις του στη NOVA, αναφέρθηκε στην επικινδυνότητα που έχει το παιχνίδι με τον Αστέρα, ενώ τόνισε ότι η ψυχολογία της ομάδας έχει ανέβει αρκετά, μετά από τη νίκη επί του Άρη την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο Θεοδόσης Μαχαίρας μίλησε στην κάμερα της NOVA στα πλαίσια της αυριανής αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, επισημαίνοντας ότι το παιχνίδι κρύβει κινδύνους, καθώς οι Αρκάδες είναι πολύ καλή ομάδα.

Παράλληλα αναφέρθηκε στη νίκη της Ένωσης επί του Άρη, στον τρόπο που αυτή επετεύχθη, αλλά και στη σημασία που είχε για την ομάδα στο ψυχολογικό κομμάτι.

Αναλυτικά η δήλωση του Μαχαίρα στη NOVA: Για το κλίμα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ μετά τη νίκη επί του Άρη: “Η ψυχολογία μας ανέβηκε μετά τη νίκη με τον Άρη. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, θέλουμε να κερδίσουμε τον Αστέρα για να καταφέρουμε να πάρουμε μια θέση στην Ευρώπη”.

Για το τι του άρεσε περισσότερο από την ΑΕΚ στο τελευταίο παιχνίδι: “Ήμασταν πάρα πολύ πεισμωμένοι. Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη παίζοντας και ωραίο ποδόσφαιρο. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί στις αντεπιθέσεις, “χτυπήσαμε” σ’ αυτό το κομμάτι τον Άρη και πήραμε τους τρεις βαθμούς”.

Για τον Αστέρα Τρίπολης: “Η αλήθεια είναι πως μας είχε δυσκολέψει πολύ στον αγώνα της κανονικής περιόδου. Είναι πολύ γρήγορη ομάδα. Φεύγει πολύ γρήγορα στις αντεπιθέσεις. Θα πρέπει να έχουμε καλές αποστάσεις στην άμυνα έτσι ώστε να κρατήσουμε το μηδέν και να κερδίσουμε τον αγώνα”.

Για την κατάσταση που βρίσκεται: “Πλέον είμαι μια χαρά και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου”.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ