ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Θέλω σαν τρελός να κερδίσω το 101ο παιχνίδι μου στον ΠΑΟΚ"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Ραζβάν Λουτσέσκου κρατά όπως είπε από τον αγώνα στην Τρίπολη την αποφασιστικότητα των παικτών του για τη νίκη και θεωρεί πως θα βρουν την ισορροπία που χρειάζεται για να πάρουν το τρίποντο και στο Αγρίνιο

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας στη NOVA για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι έχει συμπληρώσει 100 παιχνίδια στον ΠΑΟΚ του Δικεφάλου και ήταν όπως πάντα αφοπλιστικός. "Αν έχω συμπληρώσει 100 θέλω σαν τρελός να κερδίσω και το 101ο" είπε χαρακτηριστικά.

Για το πως αισθάνεται που συμπλήρωσε 100 παιχνίδια στον πάγκο του ΠΑΟΚ: "Είναι η πρώτη φορά που το ακούω. Αν τα στατιστικά είναι αυτά θέλω σαν τρελός να κερδίσω και το 101ο παιχνίδι μου στον πάγκο του ΠΑΟΚ".

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις 250 συμμετοχές του Βιεϊρίνια με τον ΠΑΟΚ και τι σημαίνει για τον ίδιο ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ: "Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Αντρέ. Είναι ένα ιστορικό όνομα για τον σύλλογο. Είναι κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος, ένας ξεχωριστός ποδοσφαιριστής και ειλικρινά είμαι χαρούμενος που έχω την δυνατότητα να δουλεύω μαζί του.

Ελπίζω να τον έχω μαζί μου όσο περισσότερο διάστημα μπορώ. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Ο Αντρέ είναι ένα κομμάτι της ιστορίας. Θα είναι πάντα μέσα στις καρδιές όσων βρίσκονται κοντά στον σύλλογο. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο και αργότερα να είναι και κομμάτι της διοίκησης του συλλόγου".

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι της Τρίπολης, αφήνοντας στην άκρη το αποτέλεσμα: "Κρατάμε τη νίκη, τη φοβερή δουλειά που κάναμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τις καλές τοποθετήσεις που είχαμε μέσα στο γήπεδο, το αποτέλεσμα σαφώς σε ένα παραδοσιακά πολύ δύσκολο γήπεδο. Το πιο σημαντικό είναι όμως η θέληση και η αποφασιστικότητα των παικτών να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι απέναντι σε μία καλή και οργανωμένη ομάδα".

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και τις πολλές αλλαγές που έκανε ο σύλλογος του Αγρινίου τη φετινή σεζόν: "Είναι μία ομάδα που όπως έχω προσέξει στα δύο πρώτα παιχνίδια έχει καλή συνοχή, παλεύει, έχει μία οργάνωση. Θεωρώ πως είναι παιχνίδι που θα κριθεί στο πως θα δημιουργήσουμε μια ευνοϊκή κατάσταση, θα πρέπει να έχουμε πνευματική ετοιμότητα, να έχουμε ισορροπία, ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Και κατοστάρης και... πολυνίκης

Νωρίτερα ο ΠΑΟΚ με ένα ποστάρισμα του στο Instagram τόνισε το γεγονός ότι ο Λουτσέσκου είναι πλέον ένας από τους μόλις έξι τεχνικούς που "κατοστάρισαν" στον πάγκο της ομάδας και μάλιστα αυτός που έχει πετύχει και τις περισσότερες νίκες από τους υπόλοιπους.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ