ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου στους παίκτες του: "Προσοχή στον Βόλο"

Ο Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό
Ο Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό INTIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εκτιμά τη δυναμική του Βόλου και προειδοποίησε τους ποδοσφαιριστές τους για τις δυσκολίες του αγώνα της Κυριακής.

Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλος (17/10, 16:00, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) με μια τελευταία προπόνηση που θα γίνει το πρωί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Με τον αγώνα απέναντι στην ομάδα από την Μαγνησία ξεκινά ένας κύκλος πολύ σημαντικών παιχνιδιών σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στις επόμενες τρεις εβδομάδες ο Δικέφαλος θα παίξει δυο εντός έδρας αγώνες για το πρωτάθλημα με Βόλο (17/10) και Απόλλωνα Σμύρνης (30/10), δυο εκτός έδρας μεγάλα ντέρμπι με Ολυμπιακό (24/10) και Παναθηναϊκό (7/11) και τα δυο κρίσιμα παιχνίδια με την Κοπεγχάγη την επόμενη Πέμπτη 21/10 στη Δανία και 15 ημέρες μετά στην Τούμπα για το Europa Conference League.

Τα δυο παιχνίδια με τους Δανούς θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του ΠΑΟΚ στον όμιλο με το πρώτο στην Κοπεγχάγη μάλιστα να γίνεται σε κατάμεστο γήπεδο. Ήδη υπάρχει ενημερώσει ότι έχουν προπωληθεί περισσότερα από 20 χιλιάδες εισιτήρια και η ζήτηση τους αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες ημέρες.

Το βαρύ πρόγραμμα και τα σημαντικά παιχνίδια που έχει να δώσει ο ΠΑΟΚ δεν αλλάξουν τη φιλοσοφία του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός θεωρεί ως τον πιο κρίσιμο τον αγώνα που ακολουθεί κάθε φορά στο πρόγραμμα της ομάδας του και όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται στο παιχνίδι με τον Βόλο να κάνει οικονομία δυνάμεων ενόψει των ντέρμπι που ακολουθούν σε Κοπεγχάγη και Καραϊσκάκης.

Έτσι και αλλιώς ο Λουτσέσκου θεωρεί ότι ο αγώνας της Κυριακής δεν θα είναι εύκολος για την ομάδα του και μέσα από τις ομιλίες που συχνά πυκνά κάνει στους παίκτες του τους προειδοποιεί να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι. Ο Ρουμάνος τονίζει στους ποδοσφαιριστές του ότι ο Βόλος είναι μια καλή και επικίνδυνη ομάδα, με ποιότητα και ταχύτητα στο παιχνίδι του, που θα πρέπει να την αντιμετωπίσουν με την απαραίτητη σοβαρότητα για να μην βρεθούν προ εκπλήξεως.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ