ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Περίμενα τη νίκη, έχουμε αδειάσει από ενέργεια"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη διάρκεια του αγώνα ΑΕΛ - ΠΑΟΚ | 1 Δεκεμβρίου 2021
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη διάρκεια του αγώνα ΑΕΛ - ΠΑΟΚ | 1 Δεκεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρά τις αλλαγές που έκανε και την έλλειψη φρεσκάδας στον ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ τόνισε πως περίμενε τη νίκη αν και ήξερε πως είχε μπροστά του ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς η ομάδα του έχει αδειάσει από ενέργεια.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ισοφαρίσει την ΑΕΛ στη λήξη της αναμέτρησης με το τρομερό φάουλ του Κούρτιτς και με το τέλος του αγώνα ο Λουτσέσκου μιλώντας στην Cosmote TV υποστήριξε πως περίμενε από την ομάδα του τη νίκη παρά τις πολλές αλλαγές και την έλλειψη φρεσκάδας που υπάρχει στην ομάδα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός σημείωσε αρχικά:

"Περίμενα τη νίκη. Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο επειδή περνάμε μια δύσκολη εβδομάδα, με δύο ήττες στο πρωτάθλημα, έχουμε αδειάσει από ενέργεια με τα συνεχόμενα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη και μέσα σε δύο μέρες δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα, την ώρα που έχουμε και αρκετούς τραυματισμούς, άλλωστε δεν είχαμε το χρόνο να προπονηθούμε. Παρόλα αυτα περίμενα τη νίκη".

Και συνέχισε λέγοντας:

ο παιχνίδι πήγαινε προς μια κατεύθυνση κάποιες φορές ίσως με χαμηλό ρυθμό, κάποιες φορές γρηγορότερα με σπουδαίες ευκαιρίες. Σε μια αντεπίθεση δεχτήκαμε το γκολ και δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που είχαμε. Όταν υπάρχει μια κακή περίοδο ότι και να κάνεις είναι εναντίον σου. Χαμογελάω γιατί στο τέλος αυτό το γκολ που πετύχαμε ίσως αλλάξει την κακή μας τύχη. Δεν το αξίζαμε αυτό κόντρα στη Σλόβαν,όπως με τον Ατρόμητο, με τον Άρη. Ίσως να μας βοηθήσει για τη συνέχεια. Στόχος μας είναι το επόμενο παιχνίδι, ποιο είναι αυτό. Αυτό με τον Ιωνικό, ξεκινάμε από εκεί".

TAGS ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ