ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Πέναλτι-εφεύρεση έκρινε τον τελικό"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη διάρκεια του τελικού Κυπέλλου, Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ | 21 Μαΐου 2022
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη διάρκεια του τελικού Κυπέλλου, Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ | 21 Μαΐου 2022 EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται ήδη στη Ρουμανία και μίλησε σε συμπατριώτες του για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας τονίζοντας πως αυτός κρίθηκε από ένα πέναλτι-εφεύρεση αλλά και για τη φετινή σεζόν συνολικά.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ξεκινήσει τις ολιγοήμερες διακοπές στην πατρίδα του. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ σε δηλώσεις που έκανε σε ΜΜΕ της πατρίδας του μίλησε για τη φετινή αγωνιστική περίοδο που έκλεισε για την ομάδα του με τον χαμένο τελικό του κυπέλλου.

Ο οποίος χάθηκε με ένα "πέναλτι-εφεύρεση" σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Λουτσέσκου ο οποίος σημείωσε αρχικά:

"Είναι αλήθεια για όσους είμαστε στον ΠΑΟΚ και ζούμε στη Θεσσαλονίκη είναι μια απογοητευτική στιγμή γιατί ένας τελικός που χάνεται από ένα πέναλτι- εφεύρεση αφήνει κάποια απογοήτευση. Όμως πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά".

Και συνέχισε:

"Ήταν μια δύσκολη, περίπλοκη, όμορφη και πολύ απαιτητική σεζόν. Είχε πολλές εμπειρίες και την ικανοποίηση ότι μια δύσκολη αποστολή ήρθε εις πέρας. Στεναχωριέμαι που δεν κερδίσαμε στον τελικό, θα έκανε την σεζόν ακόμη πιο όμορφη, αλλά οι ήττες είναι μέρος του ποδοσφαίρου, αλλά οι δυνατοί έχουν την νοοτροπία όταν χάνουν ένα ματς να το ξεπερνούν γρήγορα. Πρέπει να έχεις την δύναμη να ξυπνάς την επόμενη ημέρα, να σηκώνεις το κεφάλι και να προχωράς.

Δεν παρακολούθησα καθόλου το πρωτάθλημα της Ρουμανίας. Αν με ρωτάς για το ρουμανικό ποδόσφαιρο, δεν έχω να σου πω τίποτα γιατί παίζαμε κάθε τρεις μέρες. Νομίζω ότι δεν πρόλαβα καν να… δω τη γυναίκα μου, όχι να παρακολουθήσω το πρωτάθλημα της Ρουμανίας. Ήταν μια μοναδική, όμορφη, ιδιαίτερη κατάσταση, αλλά μας πίεσε πάρα πολύ".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ