ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Μου άρεσε η συγκέντρωση και ο τρόπος που παίξαμε"

Ο Λουτσέσκου στη διάρκεια του φιλικού ΠΑΟΚ - Ασντόντ | 28 Νοεμβρίου 2022
Ο Λουτσέσκου στη διάρκεια του φιλικού ΠΑΟΚ - Ασντόντ | 28 Νοεμβρίου 2022 EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έμεινε ικανοποιημένος απ' όσα είδε στο φιλικό του ΠΑΟΚ με την Ασντόντ και στάθηκε στον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες του και συνδυαστικό ποδόσφαιρο της ομάδας του.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έμεινε ικανοποιημένος απ' όσα είδε στη φιλική επικράτηση του ΠΑΟΚ επί της Ασντόντ με 4-1 και στάθηκε στον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες του και συνδυαστικό ποδόσφαιρο της ομάδας του.

"Το πλάνο είναι απλό, προπονήσεις και δύο φιλικά ακόμα για να δώσουμε λεπτά και ρυθμό στους παίκτες για ότι θα επακολουθήσει. Και οι παίκτες που έλειπαν στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν και είναι σημαντικό αυτό το κομμάτι της προετοιμασίας για να επανέλθουν και να πάρουν αγωνιστικά λεπτά και εμείς να βελτιώσουμε κάποια κομμάτια και να παρουσιαστούμε ανάλογοι με το τελευταίο κομμάτι του πρώτου μισού"

Για τη σύγκριση της προετοιμασίας σε σχέση με το καλοκαίρι:

"Είναι κάτι τελείως διαφορετικό, άλλα τα δεδομένα του καλοκαιριού, άλλα τώρα, νομίζω είμαστε σε ένα καλύτερο σημείο. Ο στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε και να διατηρήσουμε τα καλά στοιχεία που είχαμε. Είναι διαφορετική η κατάσταση γιατί αν το καλοκαίρι μιλούσαμε για ένα μικρό γκρουπ τώρα μιλάμε για μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών που έχουν προσαρμοστεί. Μιλάμε για ποιδοσφαιριστές που δεν παίζουν μόνο τέρμα".

Για το φιλικό με την Ασντόντ και όσα είδε:

"Παίξαμε ένα φιλικό παιχνίδι, μου άρεσε η συγκέντρωση που είχαμε και ο τρόπος που δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες μας. Τον τρόπο που κρατήσαμε τη μπάλα, ήταν μια καλή προπόνηση. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και συνεχίζουμε".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ