ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχει υποκρισία, το σύστημα γύρω από την Αθήνα έχει μετατρέψει το VAR σε εργαλείο"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο Άρης - ΠΑΟΚ
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο Άρης - ΠΑΟΚ INTIME

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας σε ρουμάνικα Μέσα κατά τόνισε πως το ελληνικό ποδόσφαιρο υποφέρει από υποκρισία και υποστήριξε πως VAR και διαιτητές έχουν στερήσει από τον ΠΑΟΚ πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κατά την επιστροφή στην πατρίδα του μίλησε σε Μέσα της Ρουμανίας στο αεροδρόμιο, σχολιάζοντας την κατάσταση του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα υποφέρει από την υποκρισία, ενώ κατηγόρησε τους διαιτητές και το VAR ότι στέρησαν από την ομάδα του βαθμούς.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλά σε Μέσα της Ρουμανίας στο αεροδρόμιο
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλά σε Μέσα της Ρουμανίας στο αεροδρόμιο

Αναλυτικά όσα είπε:

"Το ελληνικό ποδόσφαιρο θα ήταν πολύ καλύτερο, αν δεν υπήρχε η υποκρισία. Είναι μια τεταμένη περίοδος. Δεν μπορώ να μπω σε αυτές τις συζητήσεις χαμηλού επιπέδου. Δυστυχώς, το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι πολύ περίπλοκο. Νομίζω ότι η Ελλάδα θα είχε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα και θα είχε καλύτερη εκπροσώπηση στην Ευρώπη, αν δεν υπήρχε αυτή η υποκρισία και το κάθε λογής σύστημα που λειτουργεί προς όφελος των ομάδων της Αθήνας.

Η ζωή όμως προχωρά, πρέπει να είμαστε πάντα ψυχικά προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε και να ξεπεράσουμε όλες τις απογοητεύσεις που συναντάμε στη διάρκεια μιας σεζόν. Το VAR και οι διαιτητές μάς στέρησαν πολλούς βαθμούς. Αν λειτουργούσαν όλα φυσιολογικά, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είμαστε στην κούρσα για το πρωτάθλημα. Έχουμε περάσει όμως και χειρότερα, μας έκλεψαν έναν τίτλο, μας έκλεψαν ένα Κύπελλο. Αυτά συμβαίνουν πολύ συχνά και γίνονται πάντα εις βάρος του ΠΑΟΚ, γιατί είμαστε από τη Θεσσαλονίκη.

Η Αθήνα έχει δύναμη, ένα σύστημα τριγύρω της και καταφέρνει να μετατρέψει το VAR σε εργαλείο που το χρησιμοποιούν ειδικά σε αγώνες που δεν υπάρχουν διαιτητές από το εξωτερικό. Όλες όμως αυτές οι καταστάσεις μάς δυναμώνουν και μας διευκολύνουν να ξεπεράσουμε τις απογοητεύσεις".

Μιλώντας για το ντέρμπι με τον Άρη τόνισε: "Οι αγώνες στην Ελλάδα είναι συναισθηματικά φορτισμένοι. Στον Άρη ζουν μόνο για να σταματήσουν τον ΠΑΟΚ. Το γεγονός ότι προηγήθηκαν με 1-0 και ανατρέψαμε το αποτέλεσμα προκάλεσε μεγάλη απογοήτευση στους οπαδούς. Μετά άρχισαν να πετούν μπουκάλια κι άλλα αντικείμενα. Υπήρξε και μια δική μου αντίδραση, πήρα ένα ποτήρι και έκανα πως το πέταξα προς την κερκίδα, χωρίς όμως να το πετάξω ουσιαστικά. Το VAR ειδοποίησε ότι πέταξα κάτι και έτσι αποβλήθηκα.

Μου είπαν πως αποβλήθηκα επειδή πέταξα κάτι στην κερκίδα. Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε το VAR. Είναι ψέματα. Η ατμόσφαιρα είναι τρελή σε τέτοια ντέρμπι, αλλά το ποδόσφαιρο υποφέρει".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ