ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: "Γιατί να μην επιστρέψω στην Ελλάδα ή στην Σαουδική Αραβία";

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο της Αλ Χιλάλ
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο της Αλ Χιλάλ AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Λίγο καιρό μετά το διαζύγιό του με την Αλ Χιλάλ ο Ραζβάν Λουτσέσκου φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή της πατρίδας του και εκεί άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δουλέψει από τη νέα σεζόν είτε στην Σαουηδική Αραβία ή στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα ο Ραζβάν Λουτσέσκου δούλεψε πέντε χρόνια, τρία στην Ξάνθη και δύο στον ΠΑΟΚ, και φαίνεται πως αυτό το διάστημα σημάδεψε θετικά την καριέρα του όσο κανένα άλλο.

Απόδειξη οι δηλώσεις του 52χρονου Ρουμάνου τεχνικού στο πλαίσιο παρουσίας του στην εκπομπή "Fotbol" του ρουμανικού τηλεοπτικού σταθμού "Digi Sport", με τον άνθρωπο που οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του νταμπλ τη σεζόν 2018-19 να υποστηρίζει πως η επιστροφή στην Ελλάδα είναι μέσα στα πιθανά σενάρια για την επόμενη ημέρα της προπονητικής καριέρας του.

"Δεν θα προπονήσω ως το καλοκαίρι, έχω ζήσει πολλές εμπειρίες. Πανηγύρισα επιτυχίες τα τελευταία χρόνια, οπότε δεν νομίζω ότι μού λείπει κάτι. Υπάρχουν μέρη όπου έζησα απίστευτες στιγμές.

Μια τέτοια κατάσταση ήταν στην Ελλάδα, πήραμε το πρωτάθλημα αήττητοι, κάτι που ήταν ρεκόρ για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γιατί να μην επιστρέψω στην Ελλάδα ή τη Σαουδική Αραβία;", τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός και πρόσθεσε με νόημα:

"Φτάσαμε σε ένα σημείο όπου υπήρχε διάσταση απόψεων ανάμεσα στον ιδιοκτήτη και τον προπονητή. Προτίμησα να φύγω, δεν ήταν καθόλου εύκολο.

Η Σαουδική Αραβία είναι από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα στον κόσμο. Δεν θα πω από τα καλύτερα, αλλά από τα δύσκολα καθώς έχεις απέναντί σου Γάλλους, Ισπανούς και Ιταλούς προπονητές".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: AP Photo/Hassan Ammar

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ