ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Έπρεπε να κερδίσουμε πάση θυσία, σταθήκαμε τυχεροί"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν χαρούμενος με τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, τονίζοντας ότι η ομάδα του στάθηκε τυχερή, καθώς θα μπορούσαν οι Αρκάδες να πάρουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Αστέρα με 1-0 στην Τρίπολη για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League Interwetten, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να χαρακτηρίζει "μεγάλη νίκη" σε δηλώσεις του στη NOVA, το διπλό του Δικεφάλου στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Παράλληλα αναφέρθηκε στον Σίντζι Καγκάβα που έμεινε εκτός αποστολής, με τον Ρουμάνο τεχνικό να δηλώνει ότι έχει να διαχειριστεί το ροτέισον επτά ξένων ποδοσφαιριστών, τονίζοντας ότι ήταν δική του απόφαση να αφήσει εκτός αποστολής τον Ιάπωνα μεσοεπιθετικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη NOVA: "Μεγάλη νίκη, είχαμε συζητήσει πριν από αυτό το παιχνίδι ότι έπρεπε να κερδίσουμε πάση θυσία σε μια δύσκολη έδρα.

Είναι θέμα πνεύματος, ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμάς γενικότερα, είχαμε ένα ταξίδι στο Γιβραλτάρ, είχαμε το παιχνίδι στα Γιάννενα, έπρεπε να προσαρμοστούν και οι τελευταίες μεταγραφές οπότε ήταν μια περίοδος πίεσης.

Είναι φυσιολογικό να μην έχουμε τις τέλειες τοποθετήσεις. Είχαμε τη δυνατότητα στο τρανζίσιον να τελειώσουμε το παιχνίδι, ωστόσο ναι θα μπορούσαμε να πούμε ότι σταθήκαμε και τυχεροί".

Για τον Καγκάβα: "Θα πρέπει να διαχειριστώ την εναλλαγή των 7 ξένων ποδοσφαιριστών στο ροτέισον οπότε ήταν δική μου απόφαση".

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ