ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Είχα προτάσεις από ομάδες σε προηγμένα πρωταθλήματα αλλά δεν τις αποδέχθηκα"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα INTIME

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, σε δηλώσεις του στη Ρουμανία μίλησε για την καριέρα του, την προπονητική του φιλοσοφία αλλά και την απόφαση που πήρε πριν από δυο χρόνια να αποχωρήσει από την Τούμπα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του μίλησε για την προπονητική του καριέρα και ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε ότι στη διάρκεια της πρώτης του θητείας στον ΠΑΟΚ είχε προτάσεις από πιο προηγμένα, από το ελληνικό, πρωταθλήματα τις οποίες απέρριψε.

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου

Για την προπονητική του φιλοσοφία: "Όταν πηγαίνω στην προπόνηση, πιστεύω ότι πρέπει να είμαι πολύ καλά προετοιμασμένος μπροστά στους παίκτες μου. Να έχω την ικανότητα να τους δώσω κίνητρα, να τους οργανώσω. Να δώσω στην ομάδα διάθεση για δουλειά και πνεύμα νικητή και στην προπόνηση και στους αγώνες. Αυτά τα πράγματα είναι για μένα φυσιολογικά".

Για τη σχέση με τον πατέρα του: "Ο πατέρας μου αποτελεί κομμάτι της ιστορίας του ρουμανικού ποδοσφαίρου και στην Ρουμανία και στο εξωτερικού και δημιούργησε μια δική του ιστορία με όσα έχει πετύχει. Είναι ένας εκπρόσωπος της ρουμανικής ποδοσφαιρικής σχολής. Ως ποδοσφαιριστής ήταν αρχηγός της Εθνικής και μάλιστα επιτυχημένος. Ακολούθησα τα βήματα του, έστω και αν έχει καταφέρει πολλά περισσότερα. Όπου όμως και αν ήμουν οι ομάδες μου πετύχαν πράγματα που δεν είχαν πετύχει στο παρελθόν".

Για το ενδεχόμενο να δουλέψει σε ένα από τα προηγμένα πρωταθλήματα: "Είχα την ευκαιρία να πάω σε πιο δυνατά πρωταθλήματα, όταν είχα συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Είμαι ένας από αυτούς που σέβονται τα συμβόλαια που κάνουν και αυτό έκανε περίπλοκη την κατάσταση. Έτσι φτάσαμε στο σημείο 2 χρόνια πριν, όταν από τη μια ημέρα στην άλλη αποφάσισα να αφήσω τον ΠΑΟΚ για την Αλ Χιλάλ. Κέρδισα αυτά που ήθελα και έφτασα σε έναν επίπεδο που μπορούν να λέω και να κάνω αυτά που θέλω".

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ