ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού, ανεβήκαμε μετά τις αλλαγές που κάναμε"

Ο Λουτσέσκου στη διάρκεια της αναμέτρησης Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ | 24 Οκτωβρίου 2021
Ο Λουτσέσκου στη διάρκεια της αναμέτρησης Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ | 24 Οκτωβρίου 2021 EUROKINISSI

Ο Λουτσέσκου χαρακτήρισε δίκαιη την επικράτηση του Ολύμπιακού επί του ΠΑΟΚ και τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε μετά τις αλλαγές που έκανε και τη φρεσκάδα που είχε στο παιχνίδι της να φτάσει στην ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό με 2-1 στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο. Με το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Ραζβάν Λουτσέσκου, είπε στο πρώτο σχόλιο που έκανε στην κάμερα της "NOVA".

Από ένα ημίχρονο για την κάθε ομάδα, τι σας ικανοποίησε και τι δεν σας ικανοποίησε;

"Δεν έχει να κάνει με το αν είμαι ικανοποιημένος ή μη. Πρέπει να αναλύσουμε σωστά τα δεδομένα. Η νίκη του Ολυμπιακού είναι δίκαιη αλλά το πρόβλημα είναι ότι εμείς τους δώσαμε τη νίκη. Ξεκινήσαμε με έλλειψη ενέργειας και τους δώσαμε την ευκαιρία να χτυπήσουν στο τρανζίσιον. Το πρώτο ημίχρονο άνηκε στον Ολυμπιακό 100%. Στο δεύτερο μέρος μετά ιδίως και τις τρεις αλλαγές βρήκαμε παραπάνω ενέργεια και προσπαθήσαμε να πάρουμε την ισοπαλία, δεν τα καταφέραμε και ο Ολυμπιακός έφτασε σε μια δίκαιη νίκη".

Ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να παίζει δύο παιχνίδια κάθε εβδομάδα θα μπορέσει να ανταπεξέλθει με την κούραση;

"Δεν είναι το αποτέλεσμα που θα μας κάνει να αλλάξουμε κάτι. Εδώ στην Ελλάδα ένα αποτέλεσμα μπορεί να σε οδηγήσει στον πάτο ή στην κορυφή. Ήταν ένα ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που μετέχουν στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Και οι δύο ομάδες είχαν διπλά παιχνίδια, ο Ολυμπιακός ερχόταν από μια εκτός έδρας ήττα και είχε ένα έξτρα κίνητρο. Από τη μεριά μας έχουμε πολύτιμους παίκτες που είναι εκτός, δεν είχαμε τις διαθέσιμες επιλογές, αν και είναι κάτι που δεν θέλω να αναφέρω.

Ο Ελ Καντουρί έπαιξε αλλά δεν ήταν έτοιμος, ο Βιεϊρίνια είχε μια δύσκολη εβδομάδα, έπαιξε αν και δεν έπρεπε. Ο Τέιλορ είχε κάποιες ενοχλήσεις. Ο Σίντκλεϊ επίσης ίσως αντιμετωπίσει πρόβλημα καθώς έπαιξε και σήμερα μετά από ένα 90λεπτο στη Δανία. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να τα καταφέρουμε. Χάσαμε σήμερα αύριο είναι μια διαφορετική μέρα. Υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια στο πρωτάθλημα.¨

Η μεγαλύτερη μου απογοήτευση έχει να κάνει πως μετά το πρώτο λάθος μας και το 1-0 μας κόστισε, δεν μπορέσαμε να επανέλθουμε και αυτό ήταν κάτι που δεν μου άρεσε".

Οι πολλές αλλαγές στην άμυνα είναι ο λόγος που ο ΠΑΟΚ δεν παρουσιάζει τη στοιβαρότητα που έδειχνε με εσάς στην προηγούμενη θητείας σας;

"Όχι δεν είναι έτσι. Το πως ανταπεξέρχεσαι όταν θα χάσεις τη μπάλα κοντά στο αμυντικό σου τρίτο, ίσως να παίζει ρόλο ότι δεν έχουμε τα πρόσωπα τα οποία θέλουμε συνεχώς".

Στην Game Night της Κυριακής, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη και Τσάρλυ σχολιάζουν το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, ενώ ο Παντελής Διαμαντόπουλος μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από το "Γ. Καραϊσκάκης".

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ