ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Δεν θέλω να ασκήσω κριτική για τη διαχείριση παικτών τα τελευταία χρόνια"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ INTIME

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε πως οι παίκτες του έκαναν φανταστική δουλειά, ενώ δεν θέλησε να ασκήσει κριτική στη διαχείριση που γινόταν σε κάποιους ποδοσφαιριστές τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-0 επί της ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική της Super League Interwetten, με δηλώσεις του στο PAOK TV μίλησε γι' ακόμη μία φορά με τα καλύτερα λόγια για τους συμπαίκτες του και τη δουλειά τους στο παιχνίδι.

Ακόμη τόνισε πως τη δεδομένη στιγμή δεν θέλησε να κάνει κριτική για τη διαχείριση που γίνεται σε κάποιους ποδοσφαιριστές τα προηγούμενα χρόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:

Για το ματς: "Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου, ήταν ένα καλό αποτέλεσμα σήμερα είμαι πολύ ικανοποιημένος για την εμφάνιση και πρέπει να κρατήσουμε την αποφασιστικότητα. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό τώρα.

Στο ποδόσφαιρο λέμε συνήθως πράγματα της στιγμής, θεωρώ ότι έχουμε κάνει και στο παρελθόν καλά παιχνίδια. Θα πρέπει να μάθουμε να κρίνουμε τα πράγματα λαμβάνοντας υπόψιν πολλούς παράγοντες, όπως τα ταξίδια, την κατάσταση και την ποιότητα του αντιπάλου".

Για την ποιότητα του ΠΑΟΚ: "Πέντε ποδοσφαιριστές έλειπαν. Είναι σημαντικό για εμάς να γνωρίζουν οι παίκτες ότι ο καθένας ξεχωριστά είναι σημαντικός. Χρειάζεται να μπορούμε να εμπιστευόμαστε πρόσωπα, το πιο σημαντικό είναι να δημιουργήσουμε μια δυνατή νοοτροπία".

Για τα σχόλια που έχουν ακουστεί για την ηλικία παικτών: "Η συνεισφορά τους είναι φανταστική και όχι μόνο σήμερα. Πραγματικά δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Πραγματικά δεν θέλω την δεδομένη στιγμή να κρίνω και να ασκήσω κριτική στην διαχείριση που γίνονταν σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές τα προηγούμενα χρόνια. Χρειαζόμαστε όλους τους ποδοσφαιριστές, υπάρχει μια μεγάλη σειρά αγώνων. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στη Σλόβαν".

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ