ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Δεν ήμασταν αρκετά μπάσταρδοι για να τελειώσουμε το παιχνίδι"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Βόλο
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Βόλο PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε ότι είναι σοκαρισμένος από την εξέλιξη της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Βόλο στην Τούμπα με 4-4, αν και η ομάδα της Μαγνησίας έχανε με 4-1 στο πρώτο μέρος.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν απογοητευμένος με την εξέλιξη της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Βόλο στην Τούμπα, στην οποία οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 4-4, με την ομάδα της Μαγνησίας να επιστρέφει από το 4-1 του πρώτου μέρους.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν είχε παράπονα από την προσπάθεια των παικτών του, καθώς θεωρεί ότι είχαν τις ευκαιρίες για να πετύχουν και πέμπτο γκολ, τόσο στο 4-2, όσο και στο 4-3, ενώ θεωρεί οτι η ομάδα του δέχθηκε ηλίθια γκολ, ενώ ανέφερε ότι η ομάδα του δεν ήταν αρκετά "μπάσταρδη" για να τελειώσει το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη NOVA: Για την εξήγησή του για το ματς: "Ικανοποίηση, πως να είμαι ικανοποιημένος που χάσαμε βαθμούς, υπάρχει απογοήτευση. Ήταν μια στιγμή σοκ γιατί πραγματικά είναι δύσκολο να αναλύσεις το παιχνίδι.

Δεν ξεκίνησε για εμάς το παιχνίδι καλά γιατί δεχθήκαμε γκολ, αλλά μπορέσαμε να αντιδράσουμε και να πετύχουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορώ να πω ότι δεν είδα προσπάθεια από τους παίκτες μου να σκοράρουν. Σε ένα παιχνίδι που κατέληξε έτσι δεν ξέρω τι να πω.

Είχαμε ευκαιρίες και στο 4-2 και στο 4-3. Υπήρχε συσσωρευμένο άγχος. Είναι θέμα ωριμότητας για να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση. Δεχθήκαμε ηλίθια γκολ, τα οποία θα μπορούσαμε να τα αποφύγουμε".

Γι' αυτό που τον ενόχλησε για το παιχνίδι: "Δεν μπορώ να πω, με ενοχλεί αυτό το σοκ από το 4-1, ένα ματς να ολοκληρώνεται σε 4-4. Δεν ήμασταν και θα με συγχωρήσετε για την έκφραση, μπάσταρδοι, για να τελειώσουμε το παιχνίδι".

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ