ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Αυτό που με απασχολεί είναι ποιοι παίκτες μου θα επιστρέψουν"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας | 27 Απριλίου 2022
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας | 27 Απριλίου 2022 INTIME

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θεωρεί σημαντική τη διαχείριση του ρόστερ του στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη (11/5, 18:30, Novasports Prime) αλλά και στα παιχνίδια που έχει να δώσει ο ΠΑΟΚ μέχρι και τον τελικό Κυπέλλου της 21ης Μαΐου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του για το σημερινό (11/5, 18:30, Novasports Prime, LIVE από SPORT24) τοπικό ντέρμπι με τον Άρη τόνισε πως το μέλημα του είναι να διαπιστώσει ποιοι ποδοσφαιριστές του είναι διαθέσιμοι και με ποιους θα παρουσιάσει μια δυνατή ομάδα στον τελικό του κυπέλλου.

Όσα είπε στη NOVA ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

Για την αναμέτρηση με τον Άρη και τις απουσίες που καλείται να διαχειριστεί: "Είναι μια κατάσταση που έχω αναλύσει πολλές φορές, είναι κάτι που συμβαίνει στις ομάδες που έχουν πολλά παιχνίδια. Το πρώτο μου μέλημα είναι να δούμε πώς θα καταφέρουμε να βάλουμε τους ποδοσφαιριστές που απουσιάζουν ξανά μέσα στο γκρουπ.

Όταν δίνεις πολλά παιχνίδια με ένταση, είναι λογικό κάτι να χάνεις. Αυτό που με απασχολεί είναι να δούμε ποιους ποδοσφαιριστές θα έχουμε πίσω, οπότε αυτό που κοιτάμε για το παιχνίδι με τον Άρη είναι να δούμε πώς θα διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση. Κοιτώντας και τον τελικό, να δούμε και ποιοι θα είναι μαζί μας για να έχουμε όσο το δυνατόν ένα πιο δυνατό γkρουπ".

Για το τι διαφορετικό περιμένει στο παιχνίδι με τον Άρη: "Τις προηγούμενες φορές που αντιμετωπίσαμε τον Άρη, ήταν μετά από ευρωπαϊκό παιχνίδι και στις τρεις περιπτώσεις η ομάδα ήταν πολύ πιεσμένη. Είναι η πρώτη φορά που τα δεδομένα ίσως να είναι λίγο ίσα. Σε ότι έχει να κάνει με τα playoffs, γενικότερα οι ομάδες παίζουν με πολύ άγχος. Όλα τα παιχνίδια είναι αρκετά κλειστά, διότι υπάρχει και ο φόβος της ήττας και τι μπορεί να κοστίσει αυτό".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ