ΠΑΟΚ

Λουτσέκου για Τζιοβίνκο: "Θα σας δώσω το τηλέφωνο του να τον καλέσετε"

Ο Λουτσέσκου στη διάρκεια του αγώνα με τη Ριέκα | 26 Αυγούστου 2021
Ο Λουτσέσκου στη διάρκεια του αγώνα με τη Ριέκα | 26 Αυγούστου 2021 IN TIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Ριέκα είχε όρεξη για πλάκα και ερωτηθείς για τον Τζιοβίνκο τόνισε πως μπορεί σε όποιον θέλει να του δώσει το τηλέφωνο του για να τον πάρει.

Ορεξάτος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Ριέκα και τη νίκη με 2-0 ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να επαναλαμβάνει πως ελπίζει να γίνει μια ακόμη μεταγραφή ενώ ερωτηθείς για τον Τζιοβίνκο απάντησε πως δεν έχει πρόβλημα να δώσει το τηλέφωνο του σε όποιον θέλει να τον καλέσει.

Για το αν είδε κομμάτι της αυτοπεποίθησης που αναζητά να έχει η ομάδα του:

"Εσείς δεν είδατε; Όταν έρχεσαι σε αυτό το γήπεδο και κερδίζεις 2-0, με ευκαιίες, με δοκάρια, τι παραπάνω θέλεις; Το παιχνίδι είχε την έξτρα δυσκολία ότι παίζαμε απέναντι σε αντιπάλους οπαδούς. Δεν υπάρχει όμως αμφιβολία για τη νίκη και την απόδοση της ομάδας. Υπάρχει παντού πίεση, ενδεχομένως στη Θεσσαλονίκη να υπάρχει μια διαφορετικού είδους ένταση γύρω από την ομάδα, λόγω των ανθρώπων που έχουν τεράστιο πάθος για την ομάδα και νιώθεις αυτήν την ενέργεια.

Είμαι χαρούμενος για την πρόκριση γιατί έρχεται σε μια νέα αρχή που προσπαθύμε να κάνουμε. Πολλοί την θεωρούσαν απαραίτητη και έγινε και για εμάς απαραίτητη, ώστε να κλείσουμε με επιτυχία το πρώτο κομμάτι επίσημων αγώνων της σεζόν. Ξέραμε ότι δε θα παίξουμε απόλυτα σωστά, αλλά είναι μια πρόκριση που δίνει αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές για τη δουλειά που κάνουν".

Για τη βελτίωση στην εικόνα του ΠΑΟΚ από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στους Μποέμιανς έως απόψε:

"Ευχαριστώ πολύ! Το λέω συνέχεια αυτό, βελτίωση με το χρόνο, με το χρόνο, με το χρόνο...".

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα έχει σταδιακή βελτίωση παιχνίδι με το παιχνίδι:

"Η αλήθεια είναι ότι είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η καθυστερημένη εκκίνηση του πρωταθλήματος προκαλεί ένα πρόβλημα. Δεν είναι και η καλύτερη κατάσταση, το είδαμε με Άρη και ΑΕΚ που αντιμετώπισαν ομάδες με μεγαλύτερη ετοιμότητα. Υπάρχει μεγάλη διαφορά όσον αφορά στους χώρους, την αυτοπεποίθηση και τα τρεξίματα. Μιλώντας για εμάς, είμαστε στην αρχή. Όλοι περιμένουν πολλά απο εμάς, πολλοί θυμούνται την τελευταία φορά που βρεθήκαμε αλλά τώρα έχουμε ένα σύνολο εντελώς διαφορετικό από τότε. Εϊναι σημαντικό να κερδίζουμε ακόμα κι αν δεν παίζουμε καλά ώστε να επέλθει η αυτοπεποίθηση".

Για την αλλαγή στην προσέγγιση του αγώνα, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι:

"Ακόμα κι αν το πρώτο παιχνίδι έληξε 1-1, καταλάβαμε τη δυναμική που είχαμε και την αυτοπεποίθηση που θα μπορούσαμε να έχουμε. Μιλήσαμε γι' αυτό, αποφασίσαμε να παίξουμε με προσωπικότητα και να διαχειριστούμε το ματς τελείως διαφορετικά και αυτό πετύχαμε σήμερα".

Για το αν θα υπάρξει άλλη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ:

"Το ελπίζω".

Για τον Τζιοβίνκο:

"Τώρα θα σας δώσω τον αριθμό του να τον καλέσετε"

Για την αλλαγή προσέγγισης μεταξύ του πρώτου και του δευτέρου παιχνιδιού με τη Ριέκα:

"Ακόμα κι αν το πρώτο παιχνίδι έληξε 1-1, καταλάβαμε τη δυναμική που είχαμε και την αυτοπεποίθηση που θα μπορούσαμε να έχουμε. Μιλήσαμε γι' αυτό, αποφασίσαμε να παίξουμε με προσωπικότητα και να διαχειριστούμε το ματς τελείως διαφορετικά και αυτό πετύχαμε σήμερα".

TAGS ΠΑΟΚ EUROPA CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ