ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Ζιουλί για Μέσι: "Ποιος άλλος θα τον πλήρωνε εκτός από την Παρί;"

Ο Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Ρεάλ στο Champions League
Ο Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Ρεάλ στο Champions League © 2022 MICHEL EULER / AP IMAGES

Ο παλαίμαχος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα, Λουντοβίκ Ζιουλί, αναφέρθηκε στον Λιονέλ Μέσι και τη μεταγραφή του στο Παρίσι, τονίζοντας ότι δεν υπήρχε άλλη ομάδα που να μπορούσε να σηκώσει το "βάρος" του μισθού του.

Ο Λιονέλ Μέσι θέλοντας και μη αναγκάστηκε το περασμένο καλοκαίρι να γυρίσει σελίδα στην ποδοσφαιρική του καριέρα και μετά από 21χρονια στην Μπαρτσελόνα να φορέσει τα χρώματα άλλης ομάδας.

Η εκλεκτή ήταν η Παρί Σεν Ζερμέν, με τον παλαίμαχο χαφ των Παριζιάνων και των "μπλαουγκράνα", Λουντοβίκ Ζιουλί, να ισχυρίζεται μιλώντας στο RMC πως ο Αργεντινός δεν κατέληξε στο Παρίσι, καθώς δεν είχε επιλογές.

Ο 45χρονος Γάλλος υποστήριξε ότι οι απολαβές του Μέσι είναι τόσο υψηλές που δεν ήταν εφικτό να της αντέξει οικονομικά καμία άλλη ομάδα, πλην της Παρί.

"Ποιος άλλος θα τον πλήρωνε; Η Σίτι είχε πάρει τον Γκρίλις. Αν συνέβαινε έναν μήνα πριν, ο Γκουαρδιόλα θα τον υποδεχόταν με κόκκινο χαλί. Αλλά εκεί, ποιος μπορεί να το πληρώσει; Μόνο η Παρί μπορούσε να το πληρώσει! Όταν ο Λέο πήγε διακοπές ήξερε ότι υπάρχει πρόβλημα. Νομίζεις ότι ο Νάσερ δεν τον πήρε τηλέφωνο;

Φυσικά, του τηλεφώνησε. Φυσικά, είχαν ξεκινήσει συζητήσεις. Ο Λέο πίστευε ότι η Μπαρτσελόνα θα προσφερόταν να μειώσει τον μισθό του κατά 50/5, αλλά δεν του πρόσφεραν καν αυτό! Ξέρει τον Νεϊμάρ, τον Παρέδες, τον Ντι Μαρία… Πού πιστεύεις ότι θα πήγαινε; Τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν "σε καλωσορίζουμε", δήλωσε ο Ζιουλί.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ