ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λούντκβιστ: "Μπορώ να παίξω box to box, μπορώ επίσης να αμυνθώ, παίζω επιθετικά, σουτάρω, είμαι δημιουργικός"

Ο Λούντκβιστ στην παρουσίαση από τον Παναθηναϊκό
Ο Λούντκβιστ στην παρουσίαση από τον Παναθηναϊκό INTIME

Ο 24χρονος μέσος, Ραμόν - Πασκάλ Λούντκβιστ, είναι παίκτης του Παναθηναϊκού και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο κανάλι του τριφυλλιού στο YouTube, όπου μεταξύ άλλων περιέγραψε τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά.

Παίκτης του Παναθηναϊκού με τη μορφή δανεισμού από την ολλανδική Χρόνινχεν είναι ο Σουηδός μέσος, Ραμόν - Πασκάλ Λούντκβιστ. Για τον 24χρονο υπάρχει και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι που φτάνει τις 850.000 ευρώ. Ο ίδιος αμέσως μετά την υπογραφή του μίλησε στο επίσημο κανάλι του τριφυλλιού στο YouTube για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του, ενώ περιέγραψε τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Μετά από χρόνια στην Ολλανδία αλλάζεις χώρα. Κρίνεις τον Παναθηναϊκό ως βήμα μπροστά για την καριέρα σου;

"Ναι, είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Δεν είναι το πρώτο βήμα μου σε άλλη χώρα, γιατί μετακόμισα στα 16 μου σε άλλη χώρα, ήταν μεγάλο βήμα τότε και είναι κάτι παρόμοιο τώρα. Σε μια εντελώς διαφορετική χώρα από τη Σουηδία και την Ολλανδία, αλλά είμαι ενθουιασμένος και θεωρώ ότι είναι ένα καλό βήμα για εμένα".

Τι γνωρίζεις για τον Παναθηναϊκό;

"Γνωρίζω ότι έχει μεγάλη ιστορία, επιτυχίες στην Ευρώπη και πως τα τελευταία 8-10 χρόνια δεν ήταν από τα πλέον επιτυχημένα για τον σύλλογο. Είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος με πολλούς φιλάθλους".

Όταν έμαθες για την πρόταση του Παναθηναϊκού, πώς αντέδρασες;

"Κοίταξα να δω εάν έχει τώρα Σουηδούς ποδοσφαιριστές, γνωρίζοντας ότι είχε στο παρελθόν κάποιους, αν και δεν ήξερα ότι ήταν τόσοι πολλοί. Παρατήρησα ότι γνώριζα κάποιους από την παρουσία τους στην εθνική ομάδα. Δεν είχα ακούσει τίποτα αρνητικό για τον σύλλογο και θεωρώντας ότι είναι ένα καλό βήμα στην καριέρα μου, έκανα αυτή την επιλογή".

Ήρθες ως δανεικός στον Παναθηναϊκό. Τι φιλοδοξίες έχεις;

"Να αγωνιστώ όσο το δυνατόν περισσότερο και να τερματίσει η ομάδα όσο το δυνατόν σε καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Περιμένω ότι θα παίξω καλό ποδόσφαιρο, θα κάνω ό,τι καλύτερο για τον σύλλογο και πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω κάτι που δεν υπήρχε πριν".

Μιλώντας γι' αυτό το "κάτι", περιέγραψε τις αγωνιστικές σου ικανότητες.

"Είμαι δημιουργικός ποδοσφαιριστής, στην επίθεση μπορώ να παίξω καλά και επισής μπορώ να παίξω box to box και να δουλέψω πραγματικά σκληρά. Μπορώ επίσης να αμυνθώ, αλλά κυρίως θεωρώ ότι παίζω επιθετικά, σουτάρω, είμαι δημιουργικός, θα δούμε".

Από την πράσινη φανέλα της Χρόνινχεν, στην πράσινη του Παναθηναϊκού.

"Είδα τη φανέλα, μου θυμίζει αρκετά την παλιά μου φανέλα, με ομορφότερο σήμα σε αυτή".

Τι μήνυμα θέλεις να στείλεις στους φίλους του Παναθηναϊκού;

"Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, ελπίζω και εσείς το ίδιο. Ας κάνουμε μια πραγματικά καλή σεζόν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ