LIGUE 1

Λουκέτο της αστυνομίας στο πέταλο των οργανωμένων της Νις για τις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές

Λουκέτο της αστυνομίας στο πέταλο των οργανωμένων της Νις για τις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές
YOUTUBE

Το πέταλο "Populaire Sud" από το οποίο έγινε η εισβολή στην αναμέτρηση της Νις με τη Μαρσέιγ για τα επόμενα τέσσερα παιχνίδι, με εντολή της αστυνομίας.

Η αστυνομία της Νίκαιας αποφάσισε να κλείσει το πέταλο από το οποίο εισέβαλαν οι οπαδοί στον αγωνιστικό χώρο για τα επόμενα τέσσερα παιχνίδι, ως ποινή για την εισβολή των οπαδών της Νις στην αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ, όπως μεταδίδει το "Reuters".

Φυσικά δεν θα είναι η μοναδική ποινή που θα επιβληθεί, καθώς αύριο (25/08) θα αποφασιστεί στην LFP (γαλλική λίγκα) η τελική έκβαση του παιχνιδιού που είχε διακοπεί στο 75ο λεπτό.

Μάλιστα τονίζεται ότι θα δημιουργηθεί περίφραξη μπροστά από το συγκεκριμένο πέταλο το συντομότερο δυνατόν, προς αποφυγή παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον. Υπενθυμίζεται ότι οι οργανωμένοι οπαδοί της Νις, καταδίκασαν το συγκεκριμένο περιστατικό, με επίσημη ανακοίνωσή τους.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Νίκαιας με επίσημη δήλωσή του ανέφερε: "Λόγω της σοβαρότητας των περιστατικών που συνέβησαν και χωρίς να περιμένουμε τις ποινές που θα αποφασιστούν από την LFP (γαλλική λίγκα), ο αρχηγός της αστυνομίας της περιοχής Αλπ -Μαριτίμ έλαβε την απόφαση σήμερα το βράδυ: κλείσιμο της κερκίδας «Populaire Sud», στο οποίο συνέβησαν τα γεγονότα για τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια".

TAGS LIGUE 1 ΜΑΡΣΕΙΓ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ