ΑΡΗΣ

Λούκας Σάσα για την τιμωρία του: "Σέβομαι την απόφαση του Άρη, είτε συμφωνώ είτε όχι"

Ο Λούκας Σάσα έχει σκοράρει το 2-0 του Άρη με τη Βελέζ και πανηγυρίζει | 29 Ιουλίου 2021
Ο Λούκας Σάσα έχει σκοράρει το 2-0 του Άρη με τη Βελέζ και πανηγυρίζει | 29 Ιουλίου 2021 EUROKINISSI

Οι Λούκας Σάσα και Γιοάν Μπεναλουάν δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Άρη για το ματς με τη Λαμία, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, με τον Βραζιλιάνο να απολογείται μέσω ανάρτησης στα social media στους φίλους των Κίτρινων για το περιστατικό με τον συμπαίκτη του.

Ο Άκης Μάντζιος τιμώρησε και δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή του Άρη για την αναμέτρηση με τη Λαμία (18/10, 19:30, Star Κεντρικής Ελλάδας και LIVE στο SPORT24) τους Λούκας Σάσα και Γιοάν Μπεναλουάν, καθώς αμφότεροι υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Ο Βραζιλιάνος μέσος θέλησε να τοποθετηθεί για το περιστατικό και να δώσει εξηγήσεις στους φίλους των κίτρινων για το περιστατικό, τονίζοντας πως η παρεξήγηση με τον συμπαίκτη του θεωρείται λήξαν, αλλά και ότι σέβεται την απόφαση της ομάδας να τον αφήσει εκτός του επόμενου ματς.

Την ίδια στιγμή ο 31χρονος ωστόσο, υποστηρίζει πως στα τρία χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα έχει δει να συμβαίνουν χειρότερα πράγματα, τα οποία και δεν τιμωρήθηκαν.

Το insta story του Λούκας Σάσα για το περιστατικό με τον Γιοάν
Το insta story του Λούκας Σάσα για το περιστατικό με τον Γιοάν PRINT SCREEN TWITTER


Το insta story του Λούκας Σάσα για το περιστατικό με τον Γιοάν
Το insta story του Λούκας Σάσα για το περιστατικό με τον Γιοάν PRINT SCREEN INSTAGRAM
Το insta story του Λούκας Σάσα για το περιστατικό με τον Γιοάν
Το insta story του Λούκας Σάσα για το περιστατικό με τον Γιοάν PRINT SCREEN INSTAGRAM

"Καλησπέρα παιδιά, είμαι εδώ σήμερα για να προστατεύσω τον εαυτό μου, γιατί εάν δεν το κάνω εγώ, δεν θα το κάνει κανείς. Δυο μέρες πριν, εγώ και ο Γιοάν μαλώσαμε στην προπόνηση και ήταν μια κατάσταση μέσα στο παιχνίδι που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα, είτε στην προπόνηση, είτε σε αγώνα. Και ξέρετε γιατί; Επειδή κι οι δυο μας δίνουμε το 100% κάθε μέρα, βάζουμε πάθος πάντα κι αυτή η κακή στιγμή έγινε. Δεν είμαι περήφανος γι’ αυτό, αλλά έγινε και αποτελεί παρελθόν. Αυτή είναι η 3η μου σεζόν στον Άρη και ΠΟΤΕ δεν δημιούργησα πρόβλημα στο σύλλογο, το αντίθετο πάντα έπαιζα (στις καλές και στις δύσκολες στιγμές) κι έδινα τον καλύτερο μου εαυτό.

Είδα χειρότερες καταστάσεις να διαδραματίζονται και δε συνέβη κάτι, αλλά τώρα αποφασίζουν να με βγάλουν από το παιχνίδι. Είμαι απλά ένας υπάλληλος του Άρη και πρέπει να σεβαστώ τις αποφάσεις, είτε συμφωνώ είτε όχι. Είμαι λυπημένος που δεν θα είμαι στην αποστολή για το επόμενο παιχνίδι, επειδή είναι σημαντικό κι ήθελα να βοηθήσω, αλλά θα υποστηρίξω από το σπίτι και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε ένα πολύ καλό ματς. Απλά ελπίζω οι φίλαθλοι να μην κρίνουν πριν γνωρίζουν τι ακριβώς έχει συμβεί. VAMOS ARIS", ανέφερε χαρακτηριστικά στα insta story του.

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ