ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Λούκας ο αντι-Ενσαλίβα

Λούκας ο αντι-Ενσαλίβα
λουκας

Πρόταση στον Ζοάο Λούκας, 27 χρονο μέσο της Μποαβίστα κατέθεσε ο Πανιώνιος και περιμένει το "ναι", μέσα στις επόμενες ημέρες

Ο Πορτογάλος Ζοάο Λούκας, φαίνεται πως είναι ο παίκτης που θα καλύψει το κενό του Ταμαντανί Ενσαλίβα, στην θέση του αμυντικού χαφ. Ο μέσος της Μποαβίστα, μένει ελεύθερος από την ομάδα του, με την οποία είχε μια γεμάτη χρονιά (26 αγώνες) φέρεται να έχει ήδη στα χέρια του την πρόταση του Πανιωνίου και να την επεξεργάζεται.
Μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένεται η απάντησή του, με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με φήμες να έχει ακόμα μία πρόταση στα χέρια του, από τον Ερυθρό Αστέρα. Ο 27χρονος μέσος, έχει αγωνιστεί εκτός από την Μποαβίστα και στην Ακαντέμικα.

Διακοπές ο Λίνεν

Για τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Γερμανία, αναχώρησε ο Έβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός τεχνικός, θα παραμείνει στην πατρίδα του, μέχρι τα τέλη του μήνα, όταν και θα επιστρέψει στην χώρα μας για την προετοιμασία της ομάδας.

Εν τω μεταξύ, το υπόλοιπο τεχνικό τιμ δουλεύει σε φουλ ρυθμούς. Ο Γιώργος Τσέλιος, βρέθηκε την Παρασκευή στο Λιτόχωρο, όπου και παρακολούθησε τον αγώνα της Εθνικής Νέων με την Κροατία, με τις φήμες να θέλουν τον Πανιώνιο να ενδιαφέρεται για διεθνή ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε στην αναμέτρηση.

Νέος γυμναστής ο Μουρίκης

Ο Χρήστος Μουρίκης, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα, ο νέος γυμναστής της ομάδας αντικαθιστώντας έτσι τον Χρήστο Πέγιο. Η απομάκρυνση του προηγούμενου, γυμναστή, ήταν αναπόφευκτη από την στιγμή που ο συγκεκριμένος εργαζόταν και σε σχολείο, ενώ ο Έβαλντ Λίνεν, ζητούσε ο γυμναστής να απασχολείται αποκλειστικά από τον σύλλογο.

Φιλικά με Άρη και Ένωση Παραλιμνίου

Δύο ακόμη φιλικά προστέθηκαν, στην ήδη υπάρχουσα λίστα. Στο τελευταίο του παιχνίδι επί γερμανικού εδάφους ο Πανιώνιος, θα αντιμετωπίσει την Ένωση Νέων Παραλιμνίου την 1η Αυγούστου, ενώ στις 14 του ίδιου μήνα, θα αναμετρηθεί στο "Κλεάνθης Βικελίδης" σε μια... ευρωπαϊκή μάχη με τον Άρη.

Τέλος, η διοίκηση της ΠΑΕ, συμπλήρωσε την Παρασκευή, το ερωτηματολόγιο της UEFA το οποίο και απέστειλε στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, λόγω της επικείμενης συμμετοχής της ομάδας στο Κύπελλο UEFA της ερχόμενης σεζόν.
















TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ