ΙΝΤΕΡ

Λουκάκου: "Πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Ίντερ"

Ο Ρομέλου Λουκάκου με το κασκόλ της Ίντερ κατά την άφιξή του στο Μιλάνο
Ο Ρομέλου Λουκάκου με το κασκόλ της Ίντερ κατά την άφιξή του στο Μιλάνο PRINT SCREEN TWITTER

Ο Ρομέλου Λουκάκου προσγειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (29/6) στο Μιλάνο για να περάσει ιατρικά και να υπογράψει στην Ίντερ, τονίζοντας στην πρώτη του δήλωση το πόσο χαρούμενος είναι που επέστρεψε.

Ζήτημα ωρών είναι η ανακοίνωση της επιστροφής του Ρομέλου Λουκάκου στην Ίντερ, με τον Βέλγο επιθετικό να προσγειώνεται το πρωί της Τετάρτης (29/6) στο Μιλάνο για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο 29χρονος τόνισε πόσο χαρούμενος αισθάνεται που επέστρεψε ξανά στην πρώην ομάδα του: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ", τόνισε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι του 2021 ο Λουκάκου πίκρανε τους οπαδούς της Ίντερ όταν και πίεσε τη διοίκηση των Μιλανέζων να δεχτεί την εξωπραγματική πρόταση της Τσέλσι και να τον παραχωρήσει.

Τελικά, η μοίρα τα έφερε έτσι, ώστε οι δρόμοι των δύο πλευρών να συναντηθούν ξανά. Όχι ως αντίπαλοι, αλλά στο ίδιο στρατόπεδο.

Αιτία το γεγονός πως ο Βέλγος δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να δικαιολογήσει τα πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ που έδωσαν οι Λονδρέζοι για να τον κάνουν δικό τους και από τους πρώτους μήνες άρχισε να ρίχνει γέφυρες επικοινωνίας με την πρώην ομάδα του για επιστροφή στο "Μεάτσα".

TAGS ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ