ΙΝΤΕΡ

Λουκάκου: "Ο κόσμος ξέχασε μέσα σ' έναν χρόνο τι μπορώ να κάνω στο γήπεδο"

Ο Λουκάκου με τη φανέλα της Ίντερ
Ο Λουκάκου με τη φανέλα της Ίντερ © 2021 LUCA BRUNO/ AP IMAGES

Ο Ρομέλου Λουκάκου γνωρίζει και ο ίδιος πως η σεζόν του στην Τσέλσι δεν στέφθηκε με επιτυχία, αυτό όμως που τον ενόχλησε περισσότερο είναι πως μέσα σ' έναν χρόνο ο κόσμος ξέχασε τις δεξιότητές του στο γήπεδο.

Ο Ρομέλου Λουκάκου επέστρεψε στην Ίντερ, εκεί που τη διετία 2019-21 έλαμψε, πετυχαίνοντας 64 γκολ και μοιράζοντας 16 ασίστ σε 95 συμμετοχές.

Ο 29χρονος Βέλγος διεθνής μίλησε στο DAZN, εξήγησε τον λόγο που πήρε την απόφαση να γυρίσει στην Τσέλσι, ενώ τόνισε πως λόγω αυτής της μεταγραφής, η οποία δεν εξελίχθηκε έτσι όπως περίμενε, ο κόσμος έχει ξεχάσει πώς είναι στο γήπεδο.

"Η σεζόν στην Τσέλσι μού έδωσε περισσότερα κίνητρα για να τα πάω καλύτερα από πριν. Νομίζω ότι μέσα σ' ένα χρόνο όλοι έχουν ξεχάσει κάποια πράγματα που μπορώ να κάνω στο γήπεδο. Αυτό με θυμώνει. Αυτό θυμό έχει και η ομάδα, που δεν κέρδισε πέρυσι: όλοι μαζί ελπίζουμε να τα πάμε καλύτερα και να φέρουμε κάτι στο σπίτι.

Είχα αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς στην Τσέλσι, γιατί όταν ήμουν νέος, ήταν η ομάδα μου για 11 χρόνια. Είχα την ευκαιρία να επιστρέψω εκεί και να σκεφτώ ότι ήμουν ο πρωταγωνιστής, αλλά δεν ήταν έτσι.

Τον Μάρτιο, όταν έμαθα ότι υπήρχε η ευκαιρία να επιστρέψω στην Ίντερ, δεν είπα τίποτα, αλλά προς το τέλος της σεζόν κάναμε εξαιρετική δουλειά με τον σύλλογο και μπόρεσα να επιστρέψω. Σκέφτομαι μόνο στο τέλος της σεζόν, οπότε μετά το τελευταίο παιχνίδι άρχισα να σκέφτομαι μόνος την κατάστασή μου.

Είδα ότι ως παίκτης με την Ίντερ τα πήγα καλά, η σεζόν στην Τσέλσι ήταν δύσκολη για μένα. Δεν είχα καμία αμφιβολία, γι' αυτό πήρα την απόφαση να επιστρέψω εδώ", τόνισε ο Λουκάκου στο DAZN.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΤΣΕΛΣΙ ΙΤΑΛΙΑ ΑΓΓΛΙΑ SERIE A PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ