ΤΣΕΛΣΙ

Λουκάκου: "Κανείς δεν μιλάει αντί εμού, συγκεντρωμένος στην Τσέλσι"

Ο Ρομέλου Λουκάκου στην αναμέτρηση της Τσέλσι με την Αλ Χιλάλ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Ο Ρομέλου Λουκάκου στην αναμέτρηση της Τσέλσι με την Αλ Χιλάλ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων © 2022 KAMRAN JEBREILI / AP IMAGES

Ο Ρομέλου Λουκάκου ήρθε να διαψεύσει τα σενάρια περί αποχώρησης του από την Τσέλσι λέγοντας πως κανείς δεν μπορεί να μιλάει αντί του ίδιου ενώ ο Βέλγος σημείωσε πως είναι συγκεντρωμένος στο πως θα βοηθήσει τους "μπλε" μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Ρομέλου Λουκάκου ήρθε να διαψεύσει τα σενάρια που κυκλοφόρησαν ξανά στη διάρκεια της Παρασκευής, λίγες ώρες πριν τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στη Λίβερπουλ, περί αποχώρησης του από την Τσέλσι. Σενάρια που ήρθαν μέσα από δηλώσεις του εκπροσώπου του όμως του κ. Παστορέλο με τον Βέλγο επιθετικό να σημειώνει πως κανείς δεν μπορεί να μιλάει αντί του ίδιου ενώ ο Βέλγος σημείωσε πως είναι συγκεντρωμένος στο πως θα βοηθήσει τους "μπλε" μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Λουκακού έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram:

"Ποτέ δεν θα αφήσω κάποιον να μιλήσει αντί εμού. Κρατάω το στόμα μου κλειστό και είμαι συγκεντρωμένος στο πως θα βοηθήσω την ομάδα μου στο τέλος της σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οπότε αν κάποιος εκεί έξω προσπαθεί να πει κάτι για μένα και το κλαμπ δεν το κάνει στο όνομα μου".

Το ποστάρισμα του Λουκακού
Το ποστάρισμα του Λουκακού PRINT SCREEN
TAGS ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ