ΙΝΤΕΡ

Λουκάκου: "Διανύω την καλύτερη περίοδο της καριέρας μου"

Ο Λουκάκου σκοράρει το τρίτο γκολ της Ίντερ απέναντι στην Γκάντμπαχ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Ο Λουκάκου σκοράρει απέναντι στην Γκάντμπαχ AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Ρομελού Λουκάκου δήλωσε ότι διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του στην Ίντερ, έπειτα από τη νίκη των νερατζούρι στην έδρα της Γκλάντμπαχ.

Η Ίντερ επικράτησε 3-2 εκτός έδρας της Γκλάντμπαχ και παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της 2ης θέσης που οδηγεί στη φάση των "16" του Champions League. Πρωταγωνιστής των νερατζούρι ήταν ο Ρομελού Λουκάκου, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ.

Με αυτό το γκολ ο Βέλγος επιθετικός έφτασε τα 45 συνολικά τέρματα με τη φανέλα της Ίντερ και ο ίδιος δήλωσε ότι στο Μιλάνο διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του.

"Όπως είπα, είμαι ένας από τους 25 παίκτες. Υπάρχουν περισσότερο έμπειροι από εμένα εδώ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει, αυτό κάνω κάθε μέρα στην προπόνηση" ανέφερε ο Λουκάκου στο Sky Sport Italia.

Στη συνέχεια δήλωσε χαρούμενος για τους συμπαίκτες του, ενώ ευχαρίστησε τον Αντόνιο Κόντε: "Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ με αυτά τα παιδιά. Διανύω τον καλύτερο ενάμιση χρόνο της καριέρας μου στην Ίντερ, θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή, το προσωπικό και τους συμπαίκτες μου".

TAGS ΙΝΤΕΡ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ