ΤΣΕΛΣΙ

Λουκάκου: "Η Ίντερ με τράβηξε έξω από τα σκ@τ@ αλλά στο μυαλό μου είχα μόνο την Τσέλσι"

Ο Ρομέλου Λουκάκου με τη φανέλα της Τσέλσι σε αναμέτρηση πρωταθλήματος με την Άρσεναλ | 22 Αυγούστου 2021
Ο Ρομέλου Λουκάκου με τη φανέλα της Τσέλσι σε αναμέτρηση πρωταθλήματος με την Άρσεναλ | 22 Αυγούστου 2021 @2021 /IAN WALTON/AP IMAGES

Ο Ρομέλου Λουκάκου μίλησε σε συνέντευξή του για τις τελευταίες εβδομάδες του στο Μιλάνο και την απόφαση που πήρε να πάει στην Τσέλσι, ξεκαθαρίζοντας πως οι μπλε ήταν η μοναδική ομάδα για την οποία θα άφηνε την Ίντερ.

Η Ίντερ ήταν η ομάδα που πίστεψε σε αυτόν δαπανώντας δεκάδες εκατομμύρια ευρώ το 2019 για να τον πάρει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν αρκετοί θεωρούσαν πως δεν άξιζε να βρίσκεται στο τοπ επίπεδο και ο Ρομέλου Λουκάκου δικαίωσε απόλυτα τους Μιλανέζους παίζοντας καταλυτικό ρόλο στην επιστροφή τους στην κορυφή μετά από 11 ολόκληρα χρόνια.

Ωστόσο το φετινό καλοκαίρι άφησε το Μιλανέλο και επέστρεψε στην Premier League, με την Τσέλσι να τον πολιορκεί και να πετυχαίνει να τον κάνει δικό της, προσφέροντας 115 εκατομμύρια ευρώ στους πρωταθλητές Ιταλίας.

Ο ίδιος, λίγο καιρό μετά την ολοκλήρωση του deal, θέλησε να ανοίξει την καρδιά του μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του, τονίζοντας πως μόνο η Τσέλσι θα μπορούσε να τον δελεάσει για να αφήσει την Ίντερ και να επιστρέψει στο Νησί.

"Όταν η Τσέλσι προσέφερε 110 εκατομμύρια ευρώ συν τον Τζαπακόστα, ήταν η τρίτη πρότασή τους, κατάλαβα πως η κατάσταση σοβάρευσε.

Η Ίντερ συνέχιζε να απορρίπτει τις προτάσεις με αποτέλεσμα να πάω να μιλήσω με τον Σιμόν Ιντζάγκι στο γραφείο του στην προσπάθεια να καταλήξουμε σε μία συμφωνία.

Ήμουν στην Ίντερ αλλά το μυαλό μου βρισκόταν ήδη στην Τσέλσι. Η Ίντερ ήταν η ομάδα που με τράβηξε από τα σκ@τ@ και θα άφηνα την Ίντερ μόνο για την Τσέλσι", τόνισε χαρακτηριστικά ο Λουκάκου στη βελγική ιστοσελίδα "VTM Nieuws", κάνοντας επίσης αναφορά και στον αποκλεισμό της εθνικής ομάδας της χώρας του στα προημιτελικά του Euro 2020 από την -μετέπειτα κάτοχο του τροπαίου- Ιταλία.

"Η Ιταλία μάς ξεπέρασε. Ο Εντέν Αζάρ δεν ήταν σε φόρμα και ο Κέβιν Ντε Μπράινε είχε μόλις επιστρέψει στα γήπεδα μετά από τραυματισμό".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ SERIE A PREMIER LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ