ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ

Λουκ Σο: "Ο Μαγκουάιρ έχει αποδοκιμαστεί όσο κανείς άλλος στο ποδόσφαιρο"

Ο Χάρι Μαγκουάιρ στο Αγγλία - Γερμανία
Ο Χάρι Μαγκουάιρ στο Αγγλία - Γερμανία © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Ο Λουκ Σο υποστήριξε πως ο συμπαίκτης του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Αγγλία, Χάρι Μαγκουάιρ, έχει κριθεί όσο κανείς άλλος στο ποδόσφαιρο, και προέτρεψε τον κόσμο να θυμηθεί τη συνεισφορά του στο πρόσφατο Euro.

Στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος διανύει μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της καριέρας του. Ο 29χρονος δεν είχε κριθεί έντονα μόνο από τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουναίτεντ, αλλά αποδοκιμάστηκε και από τους φιλάθλους της Αγγλίας πριν τη σέντρα με τη Γερμανία στο Nations League.

Μάλιστα, ο αρχηγός των τριών λιονταριών με ποστ στο Instagram θέλησε να απολογηθεί για τα λάθη του που ήταν υπεύθυνα για τα δύο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του.

Ο συμπαίκτης του στη Γιουνάιτεντ και την εθνική ομάδα, Λουκ Σο, μιλώντας στην Daily Mirror αναφέρθηκε στην έντονη κριτική που έχει δεχθεί, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει δει να ξανασυμβαίνει με άλλον παίκτη κάτι αντίστοιχο και σε τόσο μεγάλο βαθμό. Μάλιστα, προέτρεψε τον κόσμο να θυμηθεί τη συνεισφορά του Μαγκουάιρ στο πρόσφατο Euro.

"Θα είμαι ειλικρινής, είναι μια δύσκολη περίοδος αυτή τη στιγμή. Φυσικά ο Χάρι είναι ένας καταπληκτικός παίκτης με καταπληκτικό χαρακτήρα Έχει δεχθεί πολύ μεγάλη κριτική, πιθανώς την περισσότερη που έχει δει ποτέ στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν κρύβεται, είναι πάντα εκεί.

Υπάρχουν άνθρωποι που κρύβονται και δεν θέλουν να είναι στο επίκεντρο, αλλά εκείνος συνεχίζει να βγαίνει μπροστά και αυτό δείχνει τη δύναμη και τον χαρακτήρα που έχει γιατί, έλα, όλοι ξέρουν ότι είναι ένας απίστευτος παίκτης.

Αυτή τη στιγμή μπορεί να μην έχει αυτοπεποίθηση, γιατί ενδεχομένως να νιώθει ότι όλος ο κόσμος είναι εναντίον του, είναι δύσκολο γι' αυτόν, αλλά εμείς ως παίκτες, το τιμ της ομάδας είμαστε όλοι πίσω του γιατί είναι πολύ σημαντικός παίκτης και έχει την εμπιστοσύνη του Γκάρεθ, καθώς έπαιξε και στα δύο παιχνίδια.

Δείτε το Euro και το τι έχει κάνει, ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι είναι μεγάλο μέρος της ομάδας της Αγγλίας και πρέπει να το αποδεχθεί".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ