ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λουίς Ενρίκε: "Ελπίζω ότι ο Τσάβι θα πετύχει πολλά σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως η Μπαρτσελόνα"

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε © 2021 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Ο Λουίς Ενρίκε στις δηλώσεις του ενόψει της αναμετρήσεων της Ισπανίας με Ελλάδα και Σουηδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ευχήθηκε τα καλύτερα στον Τσάβι στην Μπαρτσελόνα, αν και οι δύο πλευρές δεν έχουν επισημοποιήσει τη συμφωνία τους, λόγω Αλ Σαντ.

Ο Λουίς Ενρίκε ανακοίνωσε τις κλήσεις του στην Εθνική Ισπανίας, καλώντας ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης μετά από τον περασμένο Μάρτιο (όταν έπαιξε για πρώτη φορά με την Εθνική μας στο "Λα Καρτούχα),παίρνοντας μαζί του, τον Ντάνι Καρβαχάλ.

Ο Ισπανός εκλέκτορας ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Τσάβι στην Μπαρτσελόνα, παρά το γεγονός ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί η πληρωμή της ρήτρας αποδέσμευσης του συμβολαίου του 41χρονου τεχνικού.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στα παιχνίδια με την Εθνική μας στο ΟΑΚΑ αλλά και το κρίσιμο παιχνίδι με τη Σουηδία για τις τελευταίες αναμετρήσεις των προκριματικών του Μουντιάλ, τονίζοντας ότι το παιχνίδι με το αντιπροσωπευτικό μας .

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λουίς Ενρίκε: "Έχω υπάρξει στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα, της Σπόρτινγκ και της Ρεάλ. Σαν προπονητής, έχω υπάρξει επίσης σε πολλά αποδυτήρια. Αλλά σε αυτά συγκεκριμένα, ο Τσάβι έχει υπάρξει περισσότερο από μένα".

"Πιστεύω ότι σχεδόν αναμένεται να μου δώσει συμβουλές. Ελπίζω ότι θα πάει πολύ καλά γι' αυτόν και ότι θα πετύχει πολλά πράγματα σε έναν μεγάλο σύλλογο σαν την Μπαρτσελόνα".

Για τα παιχνίδια με Ελλάδα και Σουηδία: "Αυτά τα δύο παιχνίδια παράγουν πολλή πίεση σε εμάς. Ελπίζω να μην την μεταβιβάσω στους παίκτες. Πρέπει να κάνω μια δουλειά, να δω τι είναι σημαντικό και να ξέρω τι δυσκολίες θα έχουμε.

Θα είναι δύσκολα παιχνίδια. Το πρώτο επειδή παίζουμε εκτός έδρας και μας κοστίζει περισσότερο. Το δεύτερο γιατί είναι ένας άμεσος ανταγωνιστής μας και μάς κόστισε η ήττα που πάθαμε. Έχουμε μια νεαρή ομάδα με ανταγωνιστικό παρασκήνιο. Είναι μια περίπλοκη μείξη".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΒΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ