ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Λουίς Ενρίκε: "Δεν με πειράζει οι παίκτες να κάνουν σεξ πριν από τα παιχνίδια"

Ο Λουίς Ενρίκε στην αναμέτρηση της Ισπανίας με την Πορτογαλία στο Nations League
Ο Λουίς Ενρίκε στην αναμέτρηση της Ισπανίας με την Πορτογαλία στο Nations League © 2022 JOSE BRETON / AP IMAGES

Ο Λουίς Ενρίκε στο πέμπτο επεισόδιο των live που κάνει στο Twitch του για το Μουντιάλ ρωτήθηκε και για το τι γνώμη έχει αναφορικά με το αν πρέπει ή όχι οι παίκτες να κάνουν σεξ πριν τους αγώνες.

Ο προπονητής της εθνικής Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε, στο πέμπτο επεισόδιο των live που κάνει στο Twitch του για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, το οποίο παρακολούθησαν πάνω από 600.000 άτομα, ρωτήθηκε για το αν πρέπει ή όχι οι παίκτες να κάνουν σεξ πριν τους αγώνες.

Ο ίδιος ανέφερε πως δεν γίνεται να συμβεί, επειδή η ομάδα είναι κλεισμένη στις εγκαταστάσεις, αλλά θεωρεί υπερβολικό να γίνεται τόσο θέμα, διότι είναι κάτι φυσιολογικό. Τόνισε βέβαια χιουμοριστικά πως τα... όργια ίσως να μην είναι η καλύτερη επιλογή.

"Εδώ είμαστε συγκεντρωμένοι, κλεισμένοι στις εγκαταστάσεις οπότε δεν είναι εφικτό να συμβεί. Αλλά αυτή η συζήτηση είναι μια μεγάλη ηλιθιότητα. Εγώ το αντιλαμβάνομαι ως κάτι φυσικό. Όχι βέβαια το να κάνεις όργια. Προφανώς αυτό δεν είναι και το καλύτερο πριν από ένα παιχνίδι.

Όταν οι παίκτες βρίσκονται στους συλλόγους τους, κοιμούνται στα σπίτια τους και το αν κάνουν σεξ ή δεν κάνουν, δεν με απασχολεί καθόλου. Σε αυτό το ζήτημα πρέπει να επικρατεί η κοινή λογική.

Εγώ είμαι υπέρ του να ζει ο κάθε παίκτης τη ζωή του κανονικά. Τί σημασία έχει αν κάνουν σεξ. Αντιθέτως, εγώ το θεωρώ σημαντικό. Όσο ήμουν ποδοσφαιριστής, όποτε μπορούσα, με τη σύζυγό μου κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε".

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ