ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λόβρεν: "Λείπω περισσότερο στη Λίβερπουλ, απ' ότι λείπει εκείνη σε 'μένα"

Ο Ντέγιαν Λόβρεν χειροκροτά στο Λίβερπουλ - Μπράιτον στο Άνφιλντ στις 30 Νοεμβρίου του 2019.
Ο Ντέγιαν Λόβρεν χειροκροτά στο Λίβερπουλ - Μπράιτον Ⓒ 2019 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Ο Ντέγιαν Λόβρεν σε δηλώσεις του στη Ρωσία υποστήριξε ότι δέχθηκε μήνυμα από τον Γιούργκεν Κλοπ, στο οποίο του έλεγε ότι λείπει από τη Λίβερπουλ.

Το καλοκαίρι του 2020, ο Ντέγιαν Λόβρεν αποχώρησε από τη Λίβερπουλ και έβαλε πλώρη για τη Ζενίτ, με το ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Κροάτης αμυντικός μίλησε στην ρωσική σελίδα sport-express.ru για την απόφασή του, τονίζοντας ότι δεν το μετανιώνει.

"Όχι δεν το μετανιώνω. Η απόφασή μου το καλοκαίρι ήταν σταθερή, να αφήσω δηλαδή τη Λίβερπουλ και δεν κοιτάζω πίσω. Ήμουν αναστατωμένος πέρσι, όταν δεν έπαιζα, αλλά πλέον είναι όλα διαφορετικά" ανέφερε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι η παρουσία του λείπει περισσότερο στη Λίβερπουλ, εξαιτίας των πολλών τραυματισμών: "Νομίζω ότι λείπω απ' την Λίβερπουλ περισσότερο απ' ότι λείπει εκείνη σε ΄μενα. Ο Γιούργκεν Κλοπ το ξέρει γιατί επικοινωνήσαμε. Μου έγραψε πρόσφατα ότι του λείπω".

Τέλος, αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Φαν Ντάικ, τον οποίο συμβούλευσε να μην βιαστεί να επιστρέψει: "Μιλήσαμε για την αποθεραπεία του και το γόνατό του. Στην αρχή δεν ένιωθε τίποτα, μετά από λίγο κάθε βήμα ήταν και χειρότερο. Ελπίζω να γυρίσει πίσω. Τον συμβούλευσα να μην βιαστεί στην αποθεραπεία του για το Euro. Θα υπάρξουν και άλλα μεγάλα τουρνουά".

Photo credits: ⓒ 2019 Jon Super/Associated Press

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΖΕΝΙΤ ΡΩΣΙΑ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ