ΠΑΟΚ

Λόρενς: "Στο αίμα των οπαδών είναι ο ΠΑΟΚ"

Λόρενς: "Στο αίμα των οπαδών είναι ο ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Για τους φίλους του ΠΑΟΚ αλλά και στα... ιδιαίτερα ματς με την Ραπίντ και τον Ατρόμητο λόγω των όσων έγιναν με τους οπαδούς, μίλησε ο Λίαμ Λόρενς.

Για τον ΠΑΟΚ και τα όσα έχει ζήσει στον "Δικέφαλο" μίλησε ο Λίαμ Λόρενς σε ξένη ιστοσελίδα. Συγκεκριμένα τόνισε στην ιστοσελίδα dailymail.co.uk:

"Ηθελα να έρθω εδώ. Είναι μια πόλη ήσυχη κοντά στη θάλασσα. Oι οπαδοί είναι απίστευτοι εδώ. Νομίζεις πως οι φίλαθλοι στην Αγγλία είναι τρελοί αλλά μοιάζουν σαν γατάκια μπροστά σε αυτούς τους οπαδούς".

Για τα επεισόδια στο ματς με την Ραπίντ: " Οι οπαδοί της Ραπίντ έριχναν φωτοβολίδες στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο. Είχα ζέσταμα και ξαφνικά είδα τους φίλους του ΠΑΟΚ που άρχισαν να μαζεύουν μπουκάλια και μεταλλικούς στύλους και να τα ρίχνουν στους οπαδούς της Ραπίντ. Δεν έχω δει ποτέ κάτι παρόμοιο. Ήμουν έκπληκτος. Η αστυνομία δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, τελικά ηρέμησαν και πήγαν πίσω στην κερκίδα".

Για τις αποδοκιμασίες μετά το ματς με τον Ατρόμητο: " Οι οπαδοί τρελάθηκαν μετά από αυτό το ματς, ήθελαν να μας σκοτώσουν. Υπήρχαν 150 φίλαθλοι που εμπόδιζαν την έξοδο. Ενας από τους παίκτες χτυπήθηκε στο κεφάλι από αναπτήρα και ενός άλλου έσπασαν το φανάρι του αμαξιού του. Ηταν λυπηρό καταλαβαίνω πως αναστατώθηκαν αλλά αυτό ήταν κατάχρηση προς εμάς. Δεν μπορούν να δεχτούν την ήττα σε ένα τόσο κρίσιμο ματς. Είναι μια θρησκεία γι' αυτούς ο ΠΑΟΚ, είναι στο αίμα τους".

Για το ματς με τον ΠΑΣ και τα γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο : "Τα παιδιά στον πάγκο κοιτούσαν τα κινητά τους για να δουν πόσο είναι το σκορ στο άλλο ματς".

Για το σύστημα των πλέι οφ: " Πώς μπορείς να παίζεις 30 ματς, να τερματίζεις δεύτερος και μετά να παίζεις πλέι οφ; Είναι η χειρότερη ιδεά που έχω δει και σε αυτό συμφωνούν και οι Ελληνες παίκτες".

Για τα οικονομικά: " Δεν έχουν φόβο εδώ, έχουν χρήματα..."

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ