ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Λόπεθ: "Καταφέραμε να αποκλείσουμε τα δυνατά σημεία του Ολυμπιακού, περιμένω δύσκολο ματς με Παναιτωλικό"

Ο Άνχελ Λόπεθ δίνει οδηγίες από τον πάγκο του Ατρομήτου
Ο Άνχελ Λόπεθ δίνει οδηγίες από τον πάγκο του Ατρομήτου INTIME

Ο προπονητής του Ατρομήτου, Άνχελ Λόπεθ, μίλησε ενόψει του αυριανού (19/9) αγώνα με τον Παναιτωλικό (18:15, Novasports 2 και LIVE από το SPORT24), ενώ στάθηκε και στην σημασία της ισοπαλίας που απέσπασε η ομάδα του κόντρα στον Ολυμπιακό την 1η αγωνιστική.

Ο Ατρόμητος ετοιμάζεται για τον αυριανό (19/9) αγώνα με τον Παναιτωλικό (18:15, Novasports 2 και LIVE από το SPORT24) και ο Άνχελ Λόπεθ μίλησε στο σάιτ της ομάδας τόσο για αυτό το παιχνίδι, όσο και για τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου οι Περιστεριώτες πήραν λευκή ισοπαλία (0-0).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άνχελ Λόπεθ στο σάιτ του Ατρομήτου:

"Κόουτς, στην πρεμιέρα ο Ατρόμητος κατάφερε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό. Ποιες είναι οι σκέψεις, αφού έχουν περάσει οι μέρες και τι προσφέρει στην ομάδα εκτός από τον έναν βαθμό;

«Θεωρώ ότι ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Αναπτύξαμε σωστά το σχέδιο που είχαμε προετοιμάσει. Είχαμε προπονηθεί πολύ σκληρά στην προετοιμασία, παίζοντας με πολύ δυνατές ομάδες στην Ισπανία, για να ξεπεράσουμε στιγμές όπως το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Νομίζω ότι κατά το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού καταφέραμε να αποκλείσουμε τα δυνατά σημεία του Ολυμπιακού. Η δουλειά των παικτών μας ήταν εξαιρετική και είμαι πολύ περήφανος για αυτούς. Καταφέραμε να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνά μας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για να συνεχίσουμε να προοδεύουμε και να μεγαλώνουμε.

Στην αρχική μας ενδεκάδα ήταν εννιά νέοι παίκτες. Πιστεύω, όμως, ότι η διαδικασία εξέλιξης πηγαίνει πολύ καλά. Είμαι πολύ αισιόδοξος και ενθουσιασμένος για το μέλλον που έχουμε μπροστά μας. Πραγματικά ανυπομονώ για μια συναρπαστική σεζόν».

Επόμενος αντίπαλός μας είναι ο Παναιτωλικός. Ποια είναι η εικόνα που έχετε σχηματίσει, για μια ομάδα που επίσης έχει κάνει πολλές μεταγραφές;

«Ο Παναιτωλικός είχε μια πολύ καλή προετοιμασία και νίκησε σημαντικές ομάδες της χώρας. Την πρώτη αγωνιστική πραγματοποίησε μια καλή εμφάνιση απέναντι σε μια πολύ ισχυρή ομάδα όπως ο Αστέρας Τρίπολης. Νομίζω ότι έχουν αλλάξει το στυλ τους σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Είναι μια πολύ καλά καλά οργανωμένη ομάδα, είναι ένα συμπαγές σύνολο και έχουν ξεκάθαρες ιδέες στο παιχνίδι τους. Περιμένω ένα δύσκολο ματς, στο οποία θα απαιτηθεί το καλύτερο από εμάς για να μπορέσουμε να το πάρουμε. Ετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα για αυτό και ελπίζουμε να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία».

Είναι το πρώτο εντός έδρας ματς για τη φετινή σεζόν. Υπάρχει κίνδυνος να υπάρξει μια έξτρα πίεση μετά την ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό ή υπάρχει ενθουσιασμός για να δοθεί συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα;

«Θέλουμε πολύ να παίξουμε ξανά στην έδρα μας και ανυπομονούμε για αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε το Περιστέρι μία πολύ σκληρή έδρα για όλους τους αντιπάλους που έρχονται. Για εμάς είναι μεγάλη χαρά να παίζουμε στο Περιστέρι και πρέπει να νιώθουμε κάτι ξεχωριστό σε κάθε παιχνίδι που παίζουμε εντός έδρας. Τα όσα θα πετύχουμε στο τέλος της χρονιάς θα εξαρτηθεί από το πόσο δυνατοί θα είμαστε εντός έδρας, οπότε ελπίζουμε να έχουμε ένα καλό ξεκίνημα στο πρώτο μας παιχνίδι».

Πρόκειται παράλληλα για ένα ιστορικό παιχνίδι για την ομάδα μας, καθώς θα έχουμε τον κόσμο στο πλάι μας, έπειτα από 574 ημέρες. Θα θέλατε να στείλετε ένα μήνυμα;

«Φίλαθλοι του Ατρόμητου, σας χρειαζόμαστε πάρα πολύ δίπλα μας και την αμέριστη υποστήριξή σας, το πάθος σας και το κίνητρό σας για 90 λεπτά. Την προηγούμενη εβδομάδα πολλοί οπαδοί ήρθαν στην προπόνηση πριν από τον Ολυμπιακό και μας έδωσαν ενέργεια και μας έδωσαν να καταλάβουμε τις ευθύνες που έχουμε για αυτή την ομάδα. Ελπίζω να δεθείτε με αυτή την ομάδα που χτίζουμε και εύχομαι να έχουμε όλοι μαζί μια όμορφη σεζόν στην οποία θα απολαύσουμε τον Ατρόμητο».

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ