ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λόπες: "Χαρούμενος για τη νίκη, εύχομαι να βάλω γκολ κόντρα στην Αντβέρπ"

Ο Ρόνι Λόπες στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ
Ο Ρόνι Λόπες στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ INTIME

Ο Ρόνι Λόπες σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα, ενώ ευχήθηκε να βάλει γκολ και με την Αντβέρπ.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΟΦΗ με 3-1, με τον Ρόνι Λόπες να χρίζεται σκόρερ για ένα ακόμα παιχνίδι των ερυθρολεύκων, σφραγίζοντας την επικράτηση της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς στο Ηράκλειο.

Παράλληλα ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός των ερυθρολεύκων επεσήμανε ότι το γκολ του ΟΦΗ ήρθε από το δικό του λάθος, ενώ ευχήθηκε να σκοράρει κόντρα στην Αντβέρπ για το Europa League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρόνι Λόπες: Για το ότι πέτυχε ένα ακόμη γκολ: "Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί κερδίσαμε αλλά και γιατί σκόραρα. Ήμασταν πολύ καλοί σήμερα, κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη".

Για τη νίκη που πέτυχαν οι ερυθρόλευκοι: "Σήμερα αποδείξαμε ότι μπορούμε να παίζουμε καλύτερα κόντρα σε οποινδ΄΄ηποτε αντίπαλο. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Ήταν δικό μου λάθος το γκολ που δεχτήκαμε αλλά δουλέψαμε ως ομάδα καταφέραμε να το ανατρέψουμε και να πάρουμε τη νίκη".

Για το αν θα σκοράρει την Πέμπτη: "Το εύχομαι να βάλω γκολ την Πέμπτη με την Άντβερπ. Είναι ένα δύσκολο και πολύ σημαντικό ματς για εμάς. Θα προσπαθήσω πολύ".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ