CONFERENCE LEAGUE

Λονγκ: "Υψηλότατου επιπέδου αντίπαλος ο ΠΑΟΚ"

Ο προπονητής της Μποέμιανς, Κιθ Λονγκ
Ο προπονητής της Μποέμιανς, Κιθ Λονγκ PRINT SCREEN

Ο τεχνικός της Μποέμιαν, Κιθ Λονγκ, στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι της Τρίτης (3/8) με τον ΠΑΟΚ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον ΠΑΟΚ ο προπονητής της Μποέμιαν, Κιθ Λονγκ, ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης (3/8) για το Conference Europa League. Ο έμπειρος τεχνικός χαρακτήρισε τον Δικέφαλο ως αντίπαλο υψηλότατου επιπέδου, σημειώνοντας ότια θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των Ιρλανδών:

"Αναγνωρίζουμε ότι αυτή είναι μια μεγαλύτερη πρόκληση για εμάς μετά τα προηγούμενα παιχνίδια με Στιάρναν και Ντουντελανζ. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα γεμάτη με διεθνείς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για τα παιδιά, ένα τεστ για όλους μας κόντρα σε έναν αντίπαλο υψηλοτάτου επιπέδου. Θα μας δείξει που είμαστε σαν γκρουπ. Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε δυνατούς αντιπάλους στα φιλικά όπως η Φέγενορντ και η PSV, οπότε θα είναι αρκετά έτοιμος".

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής της Μποέμιαν, Κιθ Ουάρντ υπογράμμισε:

"Είναι δύσκολο να κρίνω τον ΠΑΟΚ από τα video, αλλά δείχνει καλή ομάδα. Το να παίζουμε σε ένα γήπεδο-χαλί όπως το Aviva, ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού μας. Επίσης είναι καλό που θα έχουμε μαζί μας τους οπαδούς. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε μονομαχία".

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΠΑΟΚ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ