ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο ο Κέλεχερ

Ο Καϊομίν Κέλεχερ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με τον Άγιαξ στο Άνφιλντ για το Champions League.
Ο Καϊομίν Κέλεχερ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με τον Άγιαξ © 2020 PAUL ELLIS/POOL VIA AP

Η Λίβερπουλ επιβράβευσε την πρόοδο του Καϊομίν Κέλεχερ τη φετινή σεζόν, επεκτείνοντας μαζί του τη συνεργασία της για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Η Λίβερπουλ επενδύει στο μέλλον και φρόντισε να "δέσει" τον Καϊόμίν Κέλεχερ. Οι Reds ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Καϊομίν Κέλεχερ, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο. Κάπως έτσι, η Λίβερπουλ επιβράβευσε την πρόοδο του τη φετινή σεζόν.

Υπάρχουν σενάρια για δανεισμό του την επόμενη σεζόν, όμως σύμφωνα με το Athletic, ο Κέλεχερ υπολογίζεται κανονικά απ' τον Γιούργκεν Κλοπ.

"Είμαι χαρούμενος που ολοκληρώθηκε το deal. Ήμουν αγχωμένος για λίγους μήνες με τις διαπραγματεύσεις, είμαι ενθουσιασμένος που όλα τελείωσαν. Ήταν σημαντική για μένα η φετινή χρονιά. Το να παίζω στην Premier League και στο Champions League βοήθησε στην ανάπτυξή μου" σχολίασε ο Κέλεχερ.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε έξι συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την πρώτη ομάδα, κρατώντας την εστία του ανέπαφη για δύο παιχνίδια.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ