ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Θετικός στον κορονοϊό ο Αλκάνταρα

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα στο ματς της Λίβερπουλ με την Τσέλσι
Ο Τιάγκο Αλκάνταρα στο ματς της Λίβερπουλ με την Τσέλσι AP IMAGES

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης (29/9) ότι ο 29χρονος μέσος της, Τιάγκο Αλκάνταρα, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.  Χάνει τα ματς με Άρσεναλ και Άστον Βίλα.

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση της Δευτέρας (28/9) ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Άρσεναλ και όλοι απόρησαν με την απουσία του.

Οι ρεντς ανακοίνωσαν το απόγευμα της Τρίτης (29/9) ότι ο 29χρονος μέσος τους διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. Ο συμπαίκτης του Κώστα Τσιμίκα θα παραμείνει σε καραντίνα όπως προβλέπεται από το ιατρικό πρωτόκολλο.

Είναι καλά στην υγεία του όπως ανέφερε ο γιατρός της Λίβερπουλ, Τζιμ Μόξον, ο οποίος τόνισε: "Είναι στο χέρι του καθενός εάν θα αποκαλύψει το αποτέλεσμα του διαγνωστικού τεστ για τον κορονοϊό.

Ακολουθήσαμε το υγειονομικό πρωτόκολλο και ο Τιάγκο δεν είχε πρόβλημα. Θα παραμείνει σε καραντίνα και ελπίζουμε να τον έχουμε κοντά μας σύντομα".

Το σίγουρο είναι, ωστόσο, ότι ο Γιούργκεν Κλοπ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του για τις αναμετρήσεις με τις Άρσεναλ (1/10, 21:45) για το Λιγκ Καπ και Άστον Βίλα (4/10, 21:15) για την Premier League.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ