ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Θα κάνει παρέλαση στις 29 Μαΐου ανεξαρτήτως αν πάρει πρωτάθλημα ή Champions League

Ο Κώστας Τσιμίκας πανηγυρίζει την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας με την Λίβερπουλ κόντρα στην Τσέλσι | 14 Μαΐου 2022
Ο Κώστας Τσιμίκας πανηγυρίζει την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας με την Λίβερπουλ κόντρα στην Τσέλσι | 14 Μαΐου 2022 @2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε ότι θα κάνει παρέλαση για το φινάλε της χρονιάς στις 29 Μαΐου ανεξαιρέτως της τελικής έκβασης σε Premier League και Champions League, μαζί με το γυναικείο τμήμα του συλλόγου που κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε ότι η παρέλαση νίκης της θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου, παρόλο που δεν έχει εξασφαλίσει την κατάκτηση της Premier League ή του Champions League.

Ο δήμαρχος της πόλης Γιόαν Άντερσον έστειλε πριν από την ολοκλήρωση της χρονιάς την πρόσκληση στην ομάδα να συμμετάσχει στην παρέλαση για να γιορτάσουν την ολοκλήρωση της σεζόν. Η παρέλαση θα διεξαχθεί μια ημέρα μετά τον τελικό του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η παρέλαση θα περιλαμβάνει και ένα λεωφορείο με αντιπροσώπους το γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου, το οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν, ενώ εκείνη την ημέρα θα αποδοθούν τιμές στα 39 θύματα του Χέιζελ, καθώς εκείνη την ημέρα είναι η "μαύρη επέτειος".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ