ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Στον πάγκο ο Τσιμίκας στον ημιτελικό του League Cup κόντρα στην Άρσεναλ

Ο Κώστας Τσιμίκας
Ο Κώστας Τσιμίκας © 2021 JON SUPER/AP IMAGES

Χωρίς τον Κώστα Τσιμίκα θα παρατάξει τη Λίβερπουλ απέναντι στην Άρσεναλ ο Γιούργκεν Κλοπ στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στην ημιτελική φάση του League Cup.

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει στο Άνφιλντ την Άρσεναλ (21:45, Novasports Prime και Live από το SPORT24) στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του League Cup, με τον Γιούργκεν Κλοπ να παρατάσσει τους Κόκκινους δίχως τον Κώστα Τσιμίκα, καθώς επέλεξε τον Ρόμπερτσον για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Η ενδεκάδα της Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Μίλνερ, Ζότα, Μιναμίνο, Φιρμίνο.

Όσον αφορά τους παίκτες που θα βρίσκονται στον πάγκο για τους Κόκκινους αυτοί θα είναι οι: Κέλεχερ, Κονατέ, Γκόμεζ, Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, Τζόουνς, Τσιμίκας, Γκόρντον, Γουίλιαμς, Μόρτον.

Η ενδεκάδα της Άρσεναλ: Ραμσντέιλ, Σέντρικ, Γουάιτ, Γκάμπριελ, Τίερνι, Λοκόνγκα, Τζάκα, Σακά, Λακαζέτ, Μαρτινέλι, Νκέτια.

Στον πάγκο για τους Κανονιέρηδες είναι οι: Λένο, Χόλντινγκ, Μάρι, Τσέιμπερς, Ταβάρες, Πατίνο, Σαλάχ Εντίν, Χάτσινσον, Μπίρετς.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ