ΑΓΓΛΙΑ

Λίβερπουλ: Στον πάγκο ο Τσιμίκας για τον δεύτερο ημιτελικό League Cup με Άρσεναλ

Ο Κώστας Τσιμίκας
Ο Κώστας Τσιμίκας © 2021 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ γνωστοποίησε την αρχική ενδεκάδα της Λίβερπουλ με την οποία θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στον τελικό του League Cup απέναντι στην Άρσεναλ, με τον Κώστα Τσιμίκα να μένει στον πάγκο των κόκκινων.

Άρσεναλ και Λίβερπουλ αναμετρώνται το βράδυ της Πέμπτης (20/1, 21:45, Novasports 2HD και LIVE από SPORT24) για τον δεύτερο ημιτελικό του League Cup, στη ρεβάνς του 0-0 στο Άνφιλντ, με την νικήτρια του ζευγαριού να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό της 27ης Φεβρουαρίου απέναντι στην Τσέλσι.

Από πλευράς Λίβερπουλ, ο Κώστας Τσιμίκας θα βρεθεί στον πάγκο, με τον Γιούργκεν Κλοπ να επιλέγει τον Άντι Ρόμπερτσον για το αρχικό σχήμα των κόκκινων (ματς Νο 200 για τον Σκωτσέζο με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ) για να καλύψει το αριστερό ακρο της άμυνας απέναντι στους κανονιέρηδες.

Η ενδεκάδα της Λίβερπουλ: Κέλεχερ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Τζόουνς, Γκόρντον, Ζότα, Φιρμίνο

Από την πλευρά της η γηπεδούχος Άρσεναλ παρατάσσεται με τους: Ράμσντεϊλ, Τομιγιάσου, Γουάιτ, Γκαμπριέλ, Τίερνι, Λοκόνγκα, Έντεγκααρντ, Σάκα, Σμιθ-Ρόου, Μαρτινέλι, Λακαζέτ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΡΣΕΝΑΛ THE PREMIER GREEKS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ